2193857.jpg

Aamusta oli näin synkkää, yöllä oli satanut jonkun verran lunta :)) Me menimme jo ennen vuoden vaihdetta nukkumaankin, olihan se kiva nukahtaa viime vuonna ja herätä tänä vuonna ;) Kuulin kyllä unen lävitse rakettien pauketta jonkin aikaa, mutta uni voitti :) Ja nukuinkin jopa klo 9 asti, ihanaa joskus saada kunnon unet. Minulla aina välillä sellaisia huonounisia aikoja ja  ne tahtoo viedä mehut kokonaan. Toivon että tänä vuonna saisinkin nukuttua näin hyvin jatkossakin.

2193851.jpg

Kaukana vuoren rinteellä jo vilaus aurinkoa.

2193855.jpg

Ja sinistä taivastakin.

2193858.jpg

Puolen päivän jälkeen taivas sininen, ihana sää :) Lapset ja mies olivatkin jo ulkona , kun minä tein ruokaa sillä välin. Ja nyt onkin maha niin täynnä että tuskin liikkumaan pääsee ;)

2193860.jpg

Pellolla ei vielä eläinten jälkiä näy lumisateen jälkeen.

Eilen kun olimme saunan jälkeen ulkona istuskelemassa, kuului ihan kamala huuto. Jonkun eläimen siis, epäilimme ketun saaneen saaliinsa tallin takana. Oliko sitten kissa tai joku muu en tiedä. Anopin kissa oli tullut  kotiin häntä paksuna pörrönä. Saksanhirvet olivat kyllä ihan rauhassa pellon reunassa kuulostelemassa, kettuhan ei niitä saa kiinni kun lunta ei ole niin paljoa että voivat hyvin pötkiä pakoon hädän tullessa.

Aamusta oli tarkoitus lähteä laskettelemaan, mutta lunta tuli sen verran ettei viitsitty aamusta tietä alkaa aukomaan, onhan päivä huomennakin vielä :)

 

2193862.jpg

Voih kun olisi ollut parempi kamera(unohdin kirjoittaa joulupukille;)), kuu ja planeetta näkyivät niin selvästi eilen illalla(lapsilta kysyin ja kuulemma on Venus :)) Poika oli kesällä katsomassa tähtitornista tähtiä ja siellä kuulemma sanottiin että ensimmäisenä näkyy juuri Venus tuolla paikkaa.