1820964.jpg

Eilen illansuussa etsin kameraa epätoivoisesti eikä vaan löytynyt mistään. Sitten keksin että hetki sitten oli kaksi lapsukaista vilahtanut aika hissukseen ulos, ja siellähän se kamera olikin. Räps, räps joka suuntaan vuorotellen kuvasivat. Tulivat sitten touhukkaana sisälle ja kehuivat kuinka HIENOJA kuvia he ovat ottaneet ;)

Tässä vain muutama niistä 50 kuvasta mitä lapset olivat ottaneet :D  

Nuo ekat ovat niin paksuja, että ovat varmasti syylliset minun kukkakaalieni syöntiin. Kaksi upea kaalia oli mennyttä :(  Toisaalta nuo etanat ovat pienimpiä mitä täältä löytyy, löytyy niitä pilkullisia espanjan etanoiksi sanottuja jättiläisiä, kauneimpia ovat kyllä ne joilla on talokin mukana. En raaskii näitä myrkyttää, meidän lapset eivät antaisi sitä anteeksi ja en itsekkään kyllä myrkyistä tykkää. Olueenhan ne tietysti voisi hukuttaa, mutta eikös sekin ole aika julma kuolema vai onko sentään???  Onneksi etanat ovat kurkut, punajuuret, pavut ja fenkolit jättäneet sentään rauhaa, ainakin vielä.

Tänään olin muuten niin reipas tyttö että kävelin alas kylälle hakemaan leipää.  Menin suorinta tietä, tie oli kyllä aika märkä mutta selvisin. Jopa takaisin ylös, vaikka se olikin jo kovempaa hommaa ja vähän puuskuttukin;) Onneksi matkalla tuli pari tuttua vastaan, tuli hyvä syy pysähtyä ;)

Ihan suorin tie olisi peltojen poikki , mutta se on kiellettyä toukokuun alun ja lokakuun välisenä aikana. Heinien täytyy antaa rauhassa kasvaa.