2150803.jpg

Näin tylsältä näyttää yksi lähirinne tällä kertaa, puista ovat lumet tippuneet, osa lumesta vyörynyt alas ja osa vaan sitten sulanut lämpöasteissa. Kolmatta päivää on aamun pakkasen jälkeen lämpötila noussut  neljään viiteen plusasteeseen ja välillä pilkahtaneen auringon kanssa tuloksena on lumen sulaminen. Onneksi lunta kuitenkin on vieläkin aika paljon ja toiveissa ehkä huomenissa lisää, siis jos ei sitten vaan sada vettä, apua !

Etelä-Sveitsi hukkuu kyllä lumeen, eilen oli pääsy moneen kyläänkin mahdotonta lumivyöryjen takia. Zermatkin oli illalla myöhään pääsemättömissä. Nyt taitaa taas junatkin kulkea ja osa teistä on avoinna, lumivyöryjen vaara on vaan nyt todella korkea.  Ihmishenkiäkin on jo menetetty, ja loukkaantumisia on paljon. Mikähän siinä on ettei uskota varoituksia vaan mennään vuorille lumikengin, suksin henkensä kaupalla.

Viime talvena oli eräs lähikylän perh äiti, isä ja poika laskemassa Davosin rinteillä. Sitten vanhemmat päättivätkin mennä rinteitten ulkopuolelle laskemaan. Siinä kävi sitten niin että poika , 12 v jäi vyöryn alle ja kuoli, vanhemmat pelastuivat .

2150804.jpg

Meillä ei mitään erityistä.  Eilen kuskasin anoppiani lääkäriin, keuhkoputkentulehdus hänellä. Täällä jyllää edelleen mahataudit, joku lapsi oli päivällä oksentanut kivasti koulubussiinkin :S 

Tänään olin kälyni mukana lähikaupungissa, lykin 2 veetä taas tunnin verran kun äitinsä oli asioilla. Pikkunen neiti on niin äitinsä perään, että näin toimimalla päästään aina helpoiten ilman itkuja. Jos jäisin kotiin niin itkettäisiin varmaan se tunti äidin perään. Rattaissa kun istuu ja näkemistä on paljon ei muisteta äitiäkään ;) 

Tyttöä pitäisi lähteä vielä viemään kitaraharjoituksiin illalla, ryhmäsoittelua taas tiedossa tunnin verran.  Pojalla on kovat harjoitukset menossa jouluaaton teatteriesitykseen ;) Laulujakin ovat yhdessä harjoitelleet, osa lauluista on enkunkielisiä ja se on olevinaan hirveän coolia :))

Itse en ole vieläkään kuunnellut joululauluja, ei vaan ole tuntunut siltä. Tosin eilen siivotessani huomasin hyriseväni jotakin joululaulua :D2150863.jpg