2154702.jpg

Näin kirkasta taivasta ei ole muutamaan päivään näkynyt. Aurinko on joskus näyttäytynyt hyvin pikaisesti ja sitten piiloon pilvien taakse. Lähinnä tälläistä täällä ollut muutamat päivät..

2154704.jpg

Sumua, pilveä ja lumisadetta. No lunta saakin tulla, nyt on taas satanut sen verran että pälvipaikat rinteissä peittyneet. Muualla maassa oli eilen lumikaaos, autot sikin sokin teillä sun muuta. Juuri vilkkaimpaan aamuruuhkaan tuli kova lumisade ja sehän yllättää aina autoilijat :)

Onhan meillä sentään jotain elämää täälläkin, ainakin öiseen aikaan..2154705.jpg

2154707.jpg

2154708.jpg

Keittiön ikkunan alla oli käynyt jäljistä päätellen iso jänis:)  Tässä lähistöllä olen nähnyt pari kertaa loikkivan ison ruskea jäniksen, mutta viimeksi syksyllä. En tiedä nyt sitten on väri vaihtunut valkoiseen vai minkälainen loikkija on kyseessä. Luulin ensi että omat puput ovat päässeet karkuteille kun nuo jäljet näin:))

Enää on vajaa viikko jouluaattoon.  Lapset alkavat olla aika väsyneitä koulunkäynttiin. Onneksi on aika helppoa tämä loppuaika, harjoittelevat aattokirkkoon ohjelmiaan ja tänään iltapäivällä menevät koko ala-asteen kera viereiseen kylään kuuntelemaan koululaisten esityksiä kirkossa. Postiautolla kuulemma aikovat mennä:)

Voitteko kuvitella että minulla on vielä pari lahjaa ostamattakin, anopilleni ja lasten kummeillekkin ehkä täytyy jotain hankkia. Yleensä kyllä lapset ovat tehneet jotakin heille, nyt vaan aika on mennyt johonkin muuhun, mihin ..siitä en ole varma. No ehtiihän tässä vielä jotakin kehitellä:)

Miehellä on maanantaina vapaa, tiistaina vielä töihin ja sitten hänelläkin alkaa loma. Välipäivinä ei tarvitse onneksi mennä töihin.

Joulukuusi olisi haettavissa perjantaina iltapäivällä tuosta lähistöltä.  Ei maksakkaan kuin n 6.50 euroa asukkaille , kunnan metsästä ovat.Ne on pitänyt aikaisemmin jo tilata valmiiksi.

Muuten kuuntelin jo pari joululauluakin :D