Edelleen on aamulämpötila ollut pakkasen puolella, tosin vaan enää 3-4 asteen kieppeillä.  Eilen oli päivällä sitten jo plussaa tässä meidän kohtaa ja kyllä se aurinko vaan sulattaa taas noita lumia vauhdilla.

On kuin kaksi eri maailmaa kun katselee kylältä vuoren rinteille, pohjoispuolella on vielä ihan täysi talvi ja paljon lunta ja eteläpuolella pelloilta on lumet jo todella paljon sulaneet, niin on meidän talon ympäriltäkin. HARMI ! Hiihtokeskuksissa tietysti lunta riittää.

Tänään on yksi kuljetus minulla edessä, pojan rumputunnille.  Sitten on tämän viikon ihan pakolliset ajelureissut tehty. 

Huomenna menen maaliostoksille, huom. innostus jatkuu edelleen ViatonKyllä on ihana kun löytyy maaleja jotka ei haise ja katkua kamalasti ja ovat myrkyttömiäkin.

Tämä on miehen ottama kuva, minä en noin korkealle ole vielä päässyt, Itävalla ja Sveitsin rajalta otettu, Sveitsiin kuuluvia vuoria nämä.

Vanhan linnan rauniot tässä meidän lähellä.

Lähivuoria myöskin.

Tämän otin kun olimme laskettelureissulla joulun jälkeen, siis minä lähinnä kävely sellaisella ;)

Tämä on myös sieltä Itävallan rajalta.

Tällaisen kesäasunnon minäkin haluaisin, ehkä vielä vähän ylempää kyllä kuin tämä. Ennen täällä asuttiin myös ympärivuoden, mutta nykyään suuri osa näistä ylempänä olevista taloista on vaan kesäasuntoina.

Ja tällainen Suomijärvi siihen viereen, olisi kaikki täydellistä :)