Noita kaikkia on jo mahtunut tähän päivään.  Aamu oli tosi synkkä, yön oli satanut vettä lätäköistä päätellen aika reippaasti. Mutta nyt taas paistaa aurinko , ilma on kyllä viilentynyt vähän ja kylmä tuuli puhaltaa.  Ei onneksi tähän jakkaralle asti:)

Olen tavaillut kansalaisuushakemuspapereitani, ei kovin montaa paperia ole eikä kysymyksiäkään montaa. Mutta infopapereita kyllä on riittämiin. Taustat tutkitaan tarkasti, 3 suosittelijaakin pitäisi löytää. No se ei varmaan ole ongelma,luulisin;) Olen vetkuttanut tätä hommaa, mutta kyllä nyt aion sitä hakea kun Suomen kansalaisuus kuitenkin säilyy- Muuten en hakisikaan. Saisinhan sitten äänestää täällä vaaleissakin, lähinnä nämä paikallliset vaalit kiinnostaa. Täällähän äänestetään melki kaikesta :)

Mitäs muuta täällä, UBS-pankki sai valtiolta rutkasti rahaa. Seuraillaan mitä jatkossa seuraa. Niin ja kylän Denner-kauppaan oli murtauduttu viime yönä. Poliisi oli vielä paikalla kun kävin kaupassa, tupakat olivat vaan kelvanneet.  Myyjät pesivät tupakkahyllyjä kiivaasti, eikös sitä otetakkaan sormenjälkiä niin kuin CSI:ssa, vähän hämmästelen :) En kuitenkaan kysynyt;) Tuskin niitä voroja kiinni saadaan. Olivat myös hälytyksen osanneet laittaa pois päältä. Että näin jännää meillä joskus on.

Tämä vuodatus pätkii kyllä hirveästi, aamulla pääsi helposti mutta sitten tuli pitkä stoppi. Toivotaan että ongelma korjaantuu, muuttamaankin olen liian laiska.

1991449.jpg