Viikot menee todella nopeasti ohi, ei meinaa vanha perässä pysyä.

Olen maalaillut lasten sängyt, vuorossa on vielä ainakin yksi tuoli ja enköhän vielä muutakin maalattavaa keksi kun kerran vauhtiin pääsin. Lastenhuoneet on järjestetty uudelleen, kumpikin saivat vanhoista sängyistään sohvat itselleen. Sängyt olivat jatkettavia malleja ja lykkäsin ne vaan niin pieneksi kuin sain , ne kyllä myös maalataan vielä. Tyttö haluaa itse maalata jotain kuvaa laitoihin. Otan kuvia sitten kun saan sen kameranHymy

Viikonloppuna ei mitään erityistä, mies kävi tytön kanssa laskettelemassa. Poikanen ei halunnut mukaan enkä minäkään ;) Muuten olimme vaan kotosalla ja kerättiin voimia tälle viikolle. Poika oli kyllä sitten sunnuntaina vähän nuhassakin ja tänä aamuna yskikin jo vähän, toivon kovasti ettei mitään isompaa tautia ole tulossa. Mietin jo että taidan jättää tänään  hänen terapiansa väliin, jos vaan hän haluaa. Tykkää  niin kovasti käydä siellä.

Eilen illalla satoi taas vähän lunta lisää, yöllä oli sitten kyllä kirkasta taivas ja aamulla pakkasta - 5.  Runsain sade on luvassa huomenna, tuleeko sitten ensin vettäkin jää nähtäväksi. Föhn-myrskyä on ainakin luvassa ja asteet kyllä kohoaa varmasti reilusti plussan puolelle alkuun.

Tässä kuva reilun 3 vuoden takaa, en muista mitä löysivät tuolta. Mutta todennäköiset jotain mielenkiintoista öttiäistä siellä on ollut.

Tämä on samalta reissulta otettu kuva viereisestä kylästä.

Schloss Marschlins

Vähän kesäkuviakin, käymme täällä linna ympäristössä usein kävelemässä. Meiltä on sinne n 20 kilometriä matkaa.  Linna on edelleen käytössä, tosi ihana olisi asua siellä. Mutta talvisin taitaa olla aika kylmä.

Täällä ympäristössä on paljon linnanraunioita, sodan aikana ne ovat osittain tuhoutuneet ja kun ovat olleet tyhjillään osan muurikivistä ovat viljelijät ottaneet omiin taloihinsa käyttöön tai kivistä on tehty muureja peltojen reunoihin ja pihoihin.

Meidän talli/navetta lumen alla. Holder-puu kasvaa siinä vieressä, marjoista saa hyvää mehua. Onkohan se nyt sitten Selja suomeksi.

Lisään vielä että meillä on nyt sitten mökkikin jo varattuna kahdeksi viikoksi, Pohjois-Savossa tällä kertaa :))