Aamulla ....

Kala

Eipä tuohon muuta sanottavaa olekkaan, pyörittelen vaan silmiäni ja yritän kestää ;)

Menin kyllä aamulla samalla kun lapset vein bussille, kahvilaan aamukaffille. Jotain iloahan sitä täytyy minullakin olla. Tulihan luettua aamun lehdet samalla, sitten kauppaan  ja olinkin kotona jo klo 9.00

Eilen veimme tytön kanssa pojan rumputunnille, laitoimme auton parkkiin. Yritimme maksaa kovasti parkkimaksua, mutta kone lykkäsi aina rahat takaisin. No lähdimme sitten kävelylle ja kun tulimme takaisin oli sakkolappu pyyhkijänsulan alla :/ 40 Sfr siitä hyvästä että parkkimittari ei toimi.  Kaikissa muissakin autoissa näkyi olevan lappuset, rumpuopettajan myös ja niimpä menin hänelle kertomaan ilouutiset ;)

Hän sanoi menevänsä iltapäivällä poliisiasemalle tekemään valituksen, itsekkin menin aseman ovelle, mutta eihän siellä ketään ollut. Olivat varmaan munkkikahvilla juuri. Ja asema oli vaan iltapäivällä 1, 5 t auki, ainut aukiolo koko viikolla, säästöä tässäkin. Enkä hätänumeroon viitsinyt tuon takia soittaa.

Mies soitti sitten kyseiselle kunnalle tästä ja voimme lähettää sakkolapun sinne takaisin :) Ei ole niin isosta summasta kyse vaan periaatteesta, minä kun aina maksan parkkimaksuni niin tuollainen vääryys harmitti.

Tyttö sai myös silmälasinsa eilen ja tänään otti ne kouluun mukaan, siinä kotelossa. Ei vielä aamusta päähän laittanut, mutta kun tuli äsken syömään niin lasit olivat päässä :)  Ja pojatkin olivat sanoneet että on COOLin näköinen laseissa, sehän riittää ;)

 Eläimiä käy vaan kovasti surku nyt.  Oli jo pellot paljaana saksanhirvien syödä ja nyt paljon lunta taas.  Meillä on kyllä heiniä ollut koko talvi saatavilla myös ja samoin linnuille jyviä. Oli ollut vilskettä talon ympärillä taas viime yönä, keittiönikkunan kanervat vielä ovat saaneet olla rauhassa , vaikka ihan liki oli saksanhirven jälkiäkin.