Eilen 17.05 syntyi minun kummityttöni, Riana Angelina :) Äidille tehtiin pikainen keisarinleikkaus heikkenevien sydänäänien vuoksi. Mutta äiti, vauva sekä isäkin voivat hyvin . Tänään menen katsomaan heitä sairaalaan anoppinin kanssa.  Olimme jo aamusta ostoksilla ja ostin ihanan vaatteen vauvalle. Kiva että nyt minäkin saan taas ostella pieniä vaatteita kun tytölle ostin juuri 176 senttisen paidan jo . Minun vauvani ovat jo isoja :)

Ja uutta elämää on myös kameran kanssa, se on ihana.  Eilen naksuttelin sitä innoissani ulkona illansuussa ja sää ei ollut kyllä kovin hyvä kuvaamiseen. Oli omituinen ohuen ohut usva ilmassa ja pilvistäkin, silti näkyi vähän sinitaivasta pieninä kappaleina.

Variskin pääsi kuvaan :)

Juliette

Eipä nämä nyt sen kummosia ole, mutta harjootellaan kovasti. Säädöissä on vielä opettelemista. Mukavinta on että voi ottaa myös ihan läheltä kuvia, harjoittelinkin sitä eilen sisällä.  Ja miehellä oli jostain syystä hauskaa *höh*

Elän vielä toivossa että saisin suomenkielisen ohjekirjan, Elsille *vinkvink*Ihmeen hyvin kyllä lopulta osasin tuon saksankielisen kanssa toimia. Ohjeet ovat hyvät kyllä.

Lapset menivät tänään kouluun ja on omituisen rauhallista kotona nyt.  Täytyy mennä  laittamaan pikkuvaate lahjapakettiin ja tehdä jotain järkevää, ehkä ;)

Lisään tähän vielä sen kameran nimen kun ihan unohdin sen laittaa

Canon EOS 450 D on merkki.