2119895.jpg

Naapurin kissat ruokaa odottamassa, ovat puolivillejä ulkokissoja tai navettakissoja ehkä paremminkin.

Meillä on edelleen neitokainen kotona, pojan kanssa kävelin bussille. Aamusta oli ihan nollassa lämpötila, lunta on taas luvassa tänne suuntaan. Olikin tosi pimeää aamulla kun taivas on synkässä pilvessä. Saksanhirviäkin taas näin mutta en saanut kunnon kuvaa kun oli niin hämärää, ehkä joku kerta onnistun :)

Tänään oli tarkoitus mennä kauppaan ja illalla myöhemmin vielä joululahjaostoksille, mutta auton toinen eturengas on tyhjä :S Illalla mies sen huomasi kun kokouksesta kotiin(oli kait hiljalleen tyhjentynyt), luulen että ajoin sen yhteen terävään kiveen tuossa meidän tiellä illansuussa. Kivi on tullut pellonreunasta vaivihkaa esiin enkä sitä huomannut*pah* (mies kyllä vähän epäili olisiko se siitä aiheutunut, mutta on se, tiedän;)) Tutkiskelin aamulla sitä kiveä ja on tosi teräväreunainen.  Myöhään illalla vielä rengas täytettiin, mutta se oli jo aamulla ihan platta. Se siitä kauppareissusta sitten, täytyy vain toivoa että poika ehtii bussiin. Tulee kävelyreissu hänelle siinä tapauksessa, kunhan vaan muistaa että minulla ei ole sitä autoa ;), eikä odottele koululla.

Huomenna on St Nikolauksen päiväkin ja jotkut namipussukat olisi lapsille pitänyt saada aamuksi :( Niin ja  Suomen itsenäisyyspäivä tietenkin myös.

2119911.jpg

Tämä kuva sopii hyvin tämän hetkiseen tunnelmaan