Tänä aamuna tuli melkein shokki kun katsoin ulos. Lunta tullut n 30  senttiä lisää. Tie aukaisematta ja pakko olisi päästä poikaa viemään rumputunnille ja kaverilleen sitten sen jälkeen vielä iltapäivällä. Kuvittelin jo miten poika pettyy kun ei pääsekkään yhdelle uudelle kaverilleen viereiseen kylään.  Mies ei aamulla ehtinyt aukaista tietä, kun hänen piti kiiruhtaa töihinsä ja ei tullut mieleenkään että lunta tulee todella noin paljon yön aikana.

Lähdin lasten mukana bussille, otin lapion mukaan ja tullessa aloin sitten vaan sinnikkäästi aukaisemaan raidetta joka on likempänä reunaa. Lumi oli hiton painavaa, olin melki koko raiteen saanut putsatuksi kun anoppini tuli hirveällä kiirellä apuun, oli vihainen kun en hänelle mitään sanonut vaan aloin itsekseni lunta luomaan ;) 

Keskellä oli tosi paljon lunta, mutta ajattelin kylmästi ajaa sen auton kanssa siitä pois. Niinkuin lumiaura konsanaan, anoppini toppuutteli kovasti. Mutta en olisi sitä jaksanut enää luoda pois niin hain auton ja ajoin sillä tien läpi. Sehän meni juna eteenpäin, isot taputukset meidän lumiauralle ;) Se ansaitsisi kyllä päästä ihan kuvaan asti niin paljon säästi minun vaivaani tänään. Mutta eihän minulla ole siitä tietenkään yhtään kuvaa. Tai ehkä jossain mutta en jaksa nyt etsiä.

Jätin auton meidän tien päässä olevan lomamökin parkkipaikalle, sillä oikeutuksella että mies jonka se mökki on käy koiraansa aina pissattamassa meidän tiellä ;) En kyllä usko että hän edes tänään mökilleen tuleekaan.  Lunta kun satoi koko ajan lisää niin ajattelin varmistaa että pääsen kylälle tänään täältä.

Mutta hups lumisade taukosi äsken ja aurinko paistaa.

           Ei nyt ihan täydeltä terältä paista mutta vähän kuitenkin ...

Pienet vesilammikot eivät suostuneet täyttymään lumella, eikös se olekkin hyvä merkki, kyllä se kevät varmasti alkaa nyt tulemaan, eikö ??Anopin auto on taas lumen alla, mutta aurinko varmaan sulattaa loput lumet.

Toivon että nämä ovat viimeiset lumikuvat mitä otan tälle talvelle. Huomisesta eteenpäin on luvattu plussa-asteita jopa 15 asti Nauru