Niinkuin huomaatte panostan kovasti noitten otsikoitten nimiin  ;D

2046284.jpg

Voi kääk, kuvakin on tosi huono. En jaksa nyt uuttakaan ottaa. Pääasia siitä kuitenkin näkyy. SVFF:n jäseninä meille tulee tämä lehti muutaman kerran vuodessa. Heillä on jonkun verran Suomi-tapahtumia, mutta yleensä ei tule mentyä, koska toiminta on useimmiten kaukana, Zürichissä tai muualla. Joulumarkkinoilla  Zürichissä olen pari kertaa vieraillut kyllä, ehkä menen tänäkin vuonna sitä lanttulooraa hakemaan jos ei muuta.  Viime vuonna oli Luzernin joulumarkkinoilla(Annelle vilkutusta;)), sielläkin oli suomikoju pystyssä.  Jäsenenä saadaan myös laivamatkoista alennusta jos menemme Saksan kautta Suomeen laivalla. Että kyllä tästä jäsenyydestä jotain hyötyä kuitenkin on. Jäsenmaksu on 60 frangia vuodessa perheenä, yksittäisenä jäsenenä 40 frangia.

Eilen illalla mies oli saanut ilmakivääriampumaseuraltaan(hui mikä sana) vähän lahjomia, oliko sitten tarkoitettu että vaimo pysyisi hyvällä tuulella vai miksi en tiedä;)

2046270.jpg

Kotitekoista pastaa, toisessa on mausteena Sahramia(nam), juustoa, suppilovahveroita ja MUSTIKKAHILLOA, tämä on parasta !!

2046271.jpg

Ja palan painikkeeksi viiniä (Italiasta Primitivo Salento) ja kotitekoista olutta. Oluet testataan saunan jälkeen, ne kun eivät säily kovin kauaa ;)  Kaikki itsetehdyt ovat  Monsteinista, se on Davosin kupeessa ja sinne on kiva mennä postiautolla ja talsia takaisinpäin Davosiin. Vinkkinä Davosiin matkustaville:)

Meillä on tänään ollut puolipilvinen sää, juuri nyt alkoi aurinko paistamaan että taidankin kipaista vähän ulos.