En kiusaa teitä kovin monilla lumikuvilla tänään ;) No ehkä muutamalla kuitenkin :)

Täällä oli aamulla - 9 astetta pakkasta, lumisade oli tauonnut. Yön aikana oli kyllä tullut taas muutama sentti lisää.  Suunnilleen 40 senttiä on lunta nyt tässä meidän kohdalla :) Eilen mies ajoi lingolla tien, nyt lähti sitten uudelleen vähän paremmin vielä ajamaan, kun ei lunta sada juuri nyt. Luvattu on kyllä vielä vähän tänäänkin, sitten taukoa ja taas huomenna aamusta uudelleen lunta. Aurinko aamusta kyllä yritti kovasti pilkistää tuolta pilvien välistä.  Lapset ovat olleet jo heti aamusta ulkona.

Eilen saunan jälkeen istuimme miehen kanssa talon seinustan penkillä, tai se mikään penkki oikeastaan ole. Iso puinen kukkalaatikko jossa on laudankappale laitettu istuma-alustaksi :)) Se on meidän saunapenkki. Tuiskutti kovasti lunta, oli aivan ihanaa. Eikä kylmä tuntunut ollenkaan, oli meillä sentään saunatossut ja takit päällä ;) Mies kyllä kävi myös lumessakin "uimassa" hrrrrrrrrrrrrrr, minä en enää uskalla tai tarkene.  Me kumpikin tykätään eniten syksystä ja talvesta. Ollaan varmaan ainoat kylällä jotka nauttii kunnon talvesta. Tietysti lapset tykkää kaikki, sehän on selvä.

Mietin oikein, että miksi minua niin ilostuttaa tämä lumi. Ehkä se on kaipuuta niihin lapsuuden talviin, kunnollisiin. Viime talvi oli täälläkin meidän kohdalla tosi huono. Jos kerran on talvi niin sen täytyy olla kunnolla TALVI, ei mitään muuta. Paukkupakkasia vielä kun saisi, niin kaikki olisi täydellistä.

Niin ja kaiken täydentää vielä Suomesta saatu paketti. Omar-suklaata, kaunis pieni enkelijoulukalenteri, hiirijuustolauta ja säästöpurkki :))  Kiitos MARI !  Suklaa on kohta syöty jo ;)

2085187.jpg

2085188.jpg

2085189.jpg