2040828.jpg

Syntyi tämä muskelimies, painoi 1060 g pituutta 35 cm :) 3 kk aikaisemmin päätti tämä hätähousu tulla maailmaan.  Kiire oli kova, hätäsektio jouduttiin tekemään viikon sairaalassa makoilun jälkeen.  Nyt on reipas neljäsluokkalainen, luokkansa toiseksi pisin ;) mutta ei varmaan painavin.

Isosisko joka on myös kuvassa, täytti elokuun lopulla 11 vuotta.  Painoi syntyessään 3550 g ja pituutta 50 cm.

Päätin ensin etten laita lapsistani kuvia enkä mitään muutakaan erityistä, mutta nämä tiedot tuskin haittaavat meidän eloa täällä:)

Tämä kuva on tältä kesältä.

2041986.jpg

Tässä minun suuri "mestarinäytteeni". Jestas että piti olla vikkelä tuon sulatetun suklaan kanssa ettei ehtinyt jähmettyä ennen noitten hippusten laittoa. No pojan toive suklaakakku on kuitenkin valmiina. Maistuuko se, nähdään illalla :P

Epäselväksi ei varmaan jää mitä poika fanittaa :)

Pojan kummitäti tekee aivan upeita kakkuja, ihan kuin konditoriosta ostettuja. Vähän tämä taitaa kalveta niitten rinnalla, mutta eikös yksinkertainen ole kaunista , ONHAN !! Ja täytyyhän kakusta näkyä että se on itse tehty;D

Davosin keikka tytön kanssa on myös tehty, ehdittiin ihan hyvin ei pitänyt edes kiirusta niinkuin pelkäsin. Nyt on taas raudat ojennuksessa, odotellaan milloin seuraava käynti on.  Toivottavasti vasta joulukuun alussa niin kuin alunperin pitikin olla. Ja nyt imurin varteen ;)