senkun jatkuvat.  Meillä kaivattaisiin jo kuumeisesti sadetta. Toissayönä satoi jonkun verran, mutta se ei riitä jos aiotaan omin vesivaroin pärjätä ensi talvi.

Uskon kyllä että sadetta tulee varmaan valitukseen asti jossain vaiheessa. Nyt on vaan edelleen ollut aurinkoa ja lämpötilat yli 20 asteen.

Polun vartija

Aamulenkiltä

Suuri kurpitsa

Mietin miten saisin sen nätisti koverrettua tyhjiin ja tehtyä vaikka keiton sisällöstä.

Meille ei muuten tänne mitään erityistä kuulu. Samaa rataa mennään viikosta toiseen koulujen alettua, lasten tahtiin siis.  Alkuviikko on ajelemista suuntaan jos toiseen. Torstaina ja perjantaina rauhallisempaa.

Tytöllä on enää kaksi käyntiä hammasortopedilla, sitten ovat raudat pois. Voi ihanuutta !!!  Pojan terapiakin luultavasti loppuu, kun terapeutin mielestä ei ole oikein mitään terapoitavaa enää .  Opettajalle vielä soittaa. Omasta mielestäni homman voisi jo lopettaa, maanantaipäivät tulevat tosi rankoiksi kun 16 jälkeen suoraan terapiaan, klo 18 vasta kotona ja läksytkin pitää tehdä. Viidennellä niitä kuitenkin on jonkun verran.

Kasvimaalla olisi vielä hommia, punajuuret, sellerit, purjot, ruusukaalit saavat vielä olla siellä pakkasiin asti. Tai punajuuret kait on pakko ottaa kohta jo pois, yritän vaikka säilöä ne.

Ruusut taitavat olla eri mieltä syksyn tulemisesta