Lunta satelee nyt koko ajan lisää, tuulee jonkun verran. Mutta myrsky kyllä meidän talon ainakin on kiertänyt.  Pakkastakin on pari astetta vielä.

Myrskyn tuotos oli, 1 kuollut ja viisi loukkaantunutta heistä kaksi lasta.

Muuten myrsky kaatoi vähän puita ja teki pienempää tuhoa.

Itse vein aamulla lapset autolla, että sain edes vähän tiehen renkaanjälkiä, minun on pakko tänään vielä pariin kertaan päästä täältä pois ja takaisinkin :)  Pojalla on päivällä rumputunti ja illalla tytön kitara/poikkihuilu konsertti. 6 kitaransoittajaa ja 2 huilistia soittavat yhdessä.  Otan vielä 2 muutakin tyttöä samalla kyytiin, tytön paras kaveri soittaa siellä pianoa ja toinen vuotta vanhempi tyttö selloa. Mietin vaan että miten saan sen sellon mahtumaan meidän autoon Nauru  Muitakin instrumentteja siellä soitellaan, ainakin klarinettia, saxofonia,  Swyzerorgalia(pieni haitari), kaikkia en edes muista.

Tämä tilaisuus on lähinnä tarkoitettu niille "mainoksena" jotka aikovat tulla musiikkikouluun ja miettivät vielä mikä soitin oli sopiva.

Poika mietti aamulla lähteekö ollenkaan mukaan, kun niin monta tyttöä tulee samaan autoon ;) 2 tyttöä on kyllä vaan menomatkan meidän kyydissä, takaisin tulevat omilla kyydeillään, mies tulee suoraan töistä konserttiin ja lupasin ottaa hänet kyytiini kotimatkalla :D

Jaksan aina ihmetellä näitä säiden vaihteluja. Eilen oli jopa + 8 astetta, aurinkokin pikkasen pilkahteli , lumi suli vauhdilla ja nyt taas on jo pakkasasteita, lunta sataa ...

Synkkää on ja lunta taivaan täydeltä.

Vähän vihreää joukkoon viime viikolta

Mietin että onko minun pakko mennä vähän lapion kanssa tuonne tielle, selkäni ei vaan siitä tykkää yhtäänPäättämätön  Mutta jos varovasti vaan lapiosi edes toiselta raiteelta lunta pois. Hmmm !