Aamulla oli taas 9 pakkasastetta, tykkään :) Tänään kävelin pojan kanssa bussille, eilen kun vein kummankin autolla, nuhainen olo itsellä eikä huvittanut kävellä. Onneksi tänään kävelin, piristi kuitenkin ja eihän sitä tarvitse kieli vyön alla mennä, hiljalleen vaan ;) 
Tyttö jäi sitten taas tänään kotiin, luulin että ripulit on voitettu mutta tänä aamuna taas se alkoi :( Olisi vaan eilen pitänyt olla vielä kotona, mutta itse halusi kouluun ja vointikin oli ihan ok. Nyt sitten pysytellään loppuviikko kotona, vasta maanantaina kouluun. Tulee vaan tosi paljon läksyjä jälkikäteen tehtäväksi :/  Eilen oli ope kyllä antanut yhden kirjoitusjutun monistettuna ettei tarvinnut sitä kopsata käsin :)

Näin kuusi saksanhirveäkin matkalla, mutta olivat liian vikkeliä että olisin saanut kuvan. No ehkä seuraavalla kerralla malttavat pysähtyä kuvattavaksi.

2117401.jpg

2117403.jpg

2117404.jpg

Tuolla kuusien takana rinteessä näkyy lumilaatta lähteneen liikkeelle.2117402.jpg

Tiistaina otettu kuva kylästä joka on meistä yläviistoon ;) Siellä on myös laskettelurinne jossa aika paljon lapset käyvät miehen kanssa ja minäkin joskus olen sinne uskaltautunut :)2117405.jpg

Casa Elisabeth, kiinnoistaisiko talviloma tässä villassa. Se kuuluu eräälle saksalaiselle, joka vuokraa myös sitä joskus.