1949773.jpg

Eka lomapäivä alkoi mukavasti auringonpaisteella heti aamusta.  Itse kyllä yritin kovasti venyttää nousemistä lämpöisestä sängystä, sain jop klo 8 asti siellä oltua ennenkuin lapset alkoivat vaatimaan minua ylös. Olin kuulemma luvannut heille että menemme loman alkaessa Churiin, he halusivat ostaa pelit säästämillään rahoilla. Kaippa sitten olin luvannut, lapset muistaa niin paljon paremmin nuo lupaukset ja yritän lupauksissani pysyä niin ei auttanut muuta kuin nousta ylös.

Päätimme mennä junalla sinne, en tykkää yhtään ajaa keskikaupungille autolla. Parkkipaikat on tehty autoille mallia pikku-Fiat ja parkkihallit ovat vielä kamalampia sumppuja. Ja junalla pääsee kätevästi ihan keskustaan ja kaikki kaupat ovat vieressä. Junaan ehtiminen meni sekunttipeliksi , mutta ehdittiin kuitenkin. Oman auton jätin kaupan parkkipaikalle, sellaiselle missä ei vielä tarvitse maksaa parkkimaksua;)   Kolmessa kaupassa piti käydä ennenkuin mieleiset pelit löytyivät , sitten menimme hampurilaisille ja lapsilla oli sen jälkeen kova kiire jo kotiin.   Deellä oli vähän kurkku kipeäkin, niin sitten lähdettiin takaisinpäin.

Lähdin lasten kanssa illansuussa vielä lääkärille, heillä poistetaan jäädyttämällä syyliä. Hiuksia nostattava tilanne sattui heti kun lähdimme kylästä pois,  kuorma-auto tuli kovaa samaa kaistaa vastaa töötöttäen kovasti:O, sain kurvattua sitten juuri sen saunantekopaikan pihalle ettei jääty alle.  Kuorma-auto ohitti 3 henkilöautoa, yksi auto oli toisella puolella tietä pellonreunassa. En tiedä oikein mitä oli tapahtunut, oliko henkilöauto yht`äkkiä hiljentänyt ja kääntynyt pikkutielle ja kuorma-auto ei saanut enää jarrutettua ja piti sitten ohittaa koko edessä oleva kolonna vaihtoehtona ajaa kaikkien päälle.  Kuorma-auto jatkoi matkaa, niin sitten jatkoin minäkin "hieman" järkyttyneenä. Vasta jälkeenpäin tajusin minkälainen tilanne oikeastaan oli. Olihan enkeleitä matkassa tänäänkin:)