No niin, pahin on voitettu. Omalla kohdallani, poika vielä toipilaana ja tänä aamuna jäi tyttökin kotiin kun valitteli mahaansa.  Vielä ei ole yrjöä siellä suunnalla näkynyt, mutta odotellaan mitä tuleman pitää.  Tauti on kyllä erittäin voimia vievää, poika varsinkin oli tosi kovassa kuumeessa ja vieläkään ei oikein ruoka maistu. Kotona ollaan niin kauan kun varmasti on kunnossa. Ei se koulu mihkään karkaa :)

Itse tänään jo lähdin kylille. Kauppaan, pankkiin, postiin, sairaskassaan ja kirjastoon palautin muutaman dvd:n , luukusta nakkasin sisälle kun on auki vasta illalla.

Ja kaikkein parasta, KAMERA on tulossa jo. Tilasin sen Die POSTista, tuovat kotiin ilman kuluja, tulee jo kuulemma huomenna tai viimeistään ylihuomenna Nauru Perjantaina tuli sopivasti pieni mainoslehtinen sieltä.  Maksaa hitusen enempi kuin se minkä aioin ostaa muualta.  Mutta täytyyhän bensalle, ajalle ja vaivallekkin laskea hinta ;)

Että nyt sitten odottelen vaan Peter postimiehen ovikellon rimpautusta;)

Harmittaa kun on ollut koko ajan tosi hienoja , aurinkoisia päiviä ja nyt näyttää sitten että tulee taas huonompi sää, toivotaan ettei pidä paikkaansa tässä kohtaa :)

Meidän pupuset vauvoina ;) Tosin tuo kirjava on jo kuollutkin,  ruskea hyppelee edelleen  uuden mustan kanikaverinsa kanssa.