Eilisen synkän taivaan jälkeen aamulla olikin kirkasta ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Ulkona on ihan kesäkelit taas:O Föhn-tuuli taas kerran puhaltaa, lapsetkin lähtivät kouluun päivällä vaan pitkähihaisissa paidoissa. Takit sai jäädä naulakkoon, aamulla oli vaan pari astetta lämmintä.  Nyt on sitten luvattu keskiviikkona lunta kuitenkin. Että äkkiä säätilanne muuttuu, no uskon vasta kun näen;)

2052142.jpg

Heidi ja Peter  ;D

Kuva on viime vuodelta, yhdellä maanviljelysnaapurilla on myös 7 vuohta. Lokakuussa ne yleensä kulkevat vapaana  ympäriinsä, illalla kyllä menevät itse kotiin. Tässä ne ovat meidän talon yläpuolella pellolla. Ovat tosi ihania, vaikka söivät minun ruusut ja kanervatkin ;)  Tänä vuonna niitä ei ole vielä ainakaan näkynyt.

Kynttilöistä on ollut jo juttua monessa blogissa. Tässä löysin kuvan lasten tekemistä kynttilöistä, viime tai oliko jo edellisenä vuonna. Ennen ekaa adventtia valavat kynttilöitä koulussa, eräs naistenyhdistys järjestää sen homman, pientä maksua vastaan .  Ensimmäisenä adventtina on sitten muillakin kyläläisillä mahdollisuus kynttilän valantaan.

2052144.jpg

Ja lunta odotellessa..

2052151.jpg