2134950.jpg

Ikijäätä

Tulin tänne kirjoittamaan jos saisin samalla tuota pinnaani pidennettyä;) Tytöllä on kaveri ja kiusaavat vuorotellen veljeä tai toisinpäin veli kiusaa tyttöjä. Äitiiiiiii, äitiiiiiiiii !!! Tätä kuuluu koko ajan, huoh ;)

Tänään on yksi joululahjahuoli poissa, pojan lahja tuli meinaan postissa. Kumpikin esittivät toiveensa ja lahjojen metsästys alkoi viime viikolla vai onko siitä jo kaksi viikkoa en edes muista.  Tytön lahja löytyi kaupungista viime viikolla, mies käväisi sen hakemassa- Pojalle tilattiin netistä ja sitä pakettia on nyt odoteltu jännityksellä tuleeko vaiko eikö. Legoistahan on kysymys ja tietysti toiveena sellaisia joita ei tahtonut millään löytyä.  Pitäisiköhän aloittaa ensi vuonna aikaisemmin tämä homma, no niin minä päätän aina ja silti viime tippaan tahtoo jäädä ;) No nyt se huoli on poissa. Meillä lapset ovat olleet ihan tyytyväisiä tähän yhden lahjan pyytämiseen vanhemmilta(vai pukiltako?;)), kummeilta ja mummolta kuitenkin tulee vielä jotakin pientä. Joskus laitan sitten pakettiin sellaista ei niin toivottua pehmeää ja tarpeellista lisäksi :)

Taidan kohta viedä koko ryppään kirjastoon, niin tulisi taas rauha maahan :)

Tänään on sadellut lunta aamusta lähtien, mutta ei mitenkään hirveällä voimalla, hiljalleen vaan. Huominen on myös lumisadepäivä, että aurinkoa tuskin ennen perjantaita on näkyvissä. Vähän töppyräinen on kyllä ajotie nyt, mutta eiköhän siitä vielä pääse kuitenkin. Mies saa avata sen illalla jos tarvis vaatii.

 

2134979.jpg

Ruusuparatkin ovat todella jäässä nyt.