2015056.jpg

Aamulla kello 7 aikaan ...

2015057.jpg

Ja vaan varttitunti myöhemmin taivaalla "uiskenteli" tällainen otus.

No nyt sitten on kelloja siirretty taaksepäin, itse en tykkää tästä systeemistä yhtään. Menee ihmiset ja eläimet sekaisin mokomasta. Mutta senhän asian tietysti ovat viisaammat päättäneet ei auta kuin pyristellä mukana. Lauantain/sunnuntain välisenä yönä oli mukamas se tunti lisää, minä en sitä vaan huomannut. Tänä aamuna oli kyllä valoisampaa kun nousin ylös ja koulubussille mentäessä jo aurinko alkoi näkyä vuoren takaa. Illalla onkin sitten taas jo klo 18 pilkkosen pimeää. Ja tänään juuri on illansuussa pojan kuskaamista, en tykkää ajaa pimeässä ja sitten vielä jos sattuu satamaan *plääh*

Lauantai meni ulkosalla siivoillessa ja sunnuntaina olimme sisällä koko porukka koko päivän. Hyi meitä;) Mutta ei vaan huvittanut lähteä minnekkään, nautittiin vapaapäivästä.  Katseltiin alppihiihtoa, Itävallan jäätiköltä tulikin Sveitsin miehillä kaksoisvoitto ja lauantaina Suomen Tanja tuli toiseksi:)

Lumesta en puhu nyt enempää, vaikka sitä taas onkin luvattu. Otan sitten kuvia kun ja jos sitä todella tulee. Sateista viikkoa on kyllä luvassa. Mietin jo huomista Davosin keikkaa tytön kanssa, siellä varmaan voi tulla jo lunta ja meillä on kesärenkaat. Mutta luulenpa että mennään junalla , se voi olla parasta.

Tänään menen täydentämään ruokavarastot, jos ei vaikka keskiviikkona pääsekkään lumen takia alas.

2015059.jpg

Mitäs siinä kuvaat ja näin aamusta vielä :)