2064363.jpg

On meillä ollut tänään, nyt kyllä on kadonnut jo vuoren taakse.  Aamulla oli 2 pakkasastetta, maa oli kivasti huurteessa.

Tuo kuvan kylä on 8 kilsan päästä meiltä, siellä on jo alhaallakin lunta. Davosissa on kuulemma jo 15 cm lunta alhaallakin. Lumiraja lähenee selvästi. Tuolla samaisessa kylässä prinssi Charles (mehän siis ollaan melkein tuttuja;)) viettä talvilomiansa. Onnea vaan eiliselle 60 v päiville, minun kutsuni oli varmaan hukkunut postissa ;D

Muuten meillä ei mitään erityistä ohjelmaa ole ollut tänään, lapset löhöilevät sohvalla ja minä olen tässä ja mies lähti Itävallan puolelle ampumaan maalitauluja(ei onneksi sentään eläimiä)  Poika oli tyytyväinen aamulla kun isänsä haki hänet koululta, hän oli valvonut jopa klo 1 asti yöllä ;) Voipa olla että tänäiltana mennään ajoissa unten maille. Tyttökin valvoi eilen meidän kanssa vähän myöhempään, kävästiin miehen kanssa eilen jo saunassa. Lasten kanssa menen sitten tänään vielä uudelleen.

No onhan nyt jotakin sentään tapahtunut tänäänkin, melkein ihan hermostuinkin;)  Anoppi tuli kertomaan että yksi maanviljelijätuttu tulisi tänään tuomaan paskakuorman anteeksi lehmänlantakuorman  tuohon meidän kasvimaalle ja mulla on vielä sellerit ja purjot siellä :/ Ja toiseksi juuri laitoin ulos pyykit kuivamaan, niihin jää sitten se haju kivasti ! Sanoin ihan ruman sanankin(se lipsahti ;)), kun en vielä haluaisi noita kasvia otta sieltä pois, eikä just ole mitään pikkusia pakastepussejakaan mihin niitä olisi tarkoitus sitten säilöä. Sanoin sitten anopille että mies voi tulla kuormansa kanssa maanantaina iltapäivällä, Danke Schön. No lopulta siinä kävi niin ettei tule ollenkaan*hihhuu*, kun välttämättä tänään täytyy se läjä jonnekkin laittaa . Kasvimaa pärjää ilman lannoitettu varmasti yhden kesän . Että tälläistä dramatiikkaa meillä :D:D , kyllä minulla on joskus kestämistä ;)  Nämä ovat näitä asioita jotka tehdään kun kerran on aina ennenkin tehty;)