Tällä kertaa meitä lähinnä olevalla, joka näkyy meidän olkkarin ikkunasta, Gotschnalla. Tarkoitus oli ensin mennä  tänne, mutta junahissi meni vaan puoleenväliin jonkun remontin takia. Ja pienellä istumahissillä tuulessa ei oikein innostanut, sääkin kun oli tosi viileä jo. Ja kuitenkin 2700 metriin asti olisi pitänyt mennä.  Noh talvella sitten sinne.

Sää oli aurinkoinen aamupäivästä, tosi nopeasti kyllä ylhäällä sitten tuli pilviä ja kylmä tuuli alkoi puhaltaa. Siirryimme sitten sisätiloihin kahville, lapset söivät ISOT jäätelöannoksetkin.

Schlappinin laakso

Ikijäätä, johon oli mukavasti tullut uutta luntakin

Tuolla jossain alhaalla on meidän koti

Karua mutta kaunista

Ensimmäiset lumet olivat tulleet edellisyönä huipuille.  Yöllä on luvassa myrskyä, samoin huomenna.  Sadetta ja lopulta lunta on luvassa huomenna ja tiistaina ainakin:)

Huomenna on aamusta mentävä nopsasti kauppaan, ettei tarvitse sitten kesärenkailla luistella.  Vaihtaa niitä ei varmasti vielä kuitenkaan kannata. Tai mistä sen tietää jos talvi tuleekin kertarytinällä.

Esitin vienon toiveen että josko se joulupukki todella toisi minulle pidemmän putken kameraan ja muuta hilpatööriä myös.  Olen mielestäni ollut niin kiltti että ne olen ansainnut. Enkö teidänkin mielestä