1957261.jpg

ja sää on sen mukainen tietysti. Kylmää, sateista. Tiedossa ensi yönä luntakin. Davosissa on tänään tullut jo muutamia senttejä lunta. Eihän tuo lumi kauaa pysy kuitenkaan tässä jos sitä tuleekin,  ensi viikolle jo luvattu taas 18 asteen syyspäiviä:) 

Aamulla olin laiska ja vein lapset pitkästä aikaa autolla bussille, polvi vähän kränää ja ajattelin sitä vaan lepuuttaa vähän;)  Päivällä kyllä sitten kävelin sateessa lasten kanssa ja kyllä syksy on ihanaa aikaa. Tuulta, vettä ja puroja:) Putsasin mennessäni tien reunoja että vesi sai rauhassa lorista, puunlehdet ja kura tukkii joka paikan. Vähän ohi ajavissa autoissa hymyiltiin, tiedä sitten mitä :P  Meidän tien päähän, pellon reunaan  on myös ilmestynyt iso kuoppa, mitä lie siihen alkavat tehdä.  Kaivajia ei näkynyt, olivat varmaan vielä syömätauolla, olisin muuten kysynyt mitä aikoovat.  Vain kaivinkone ja lapiot olivat paikalla. Kunnan miehet varmaan töissä ;)

Kohta pitäisi Koon tulla kotiin ja Deen sitten tunnin päästä. Saadaan aloittaa loma:)  Deelle tulee sitten raudat ylähampaisiin- Ei hirveän ilahtunut ollut, vaikka kyllä tiesikin asiasta ja siitä oltiin keskustelu jo aikaisemminkin. Totuttelemistahan se vaatii.

Niin ja meillä on sitten HIIRIÄ taas kellarissa, nekin etsii lämmintä paikkaa talveksi. Menin autotalliin niin kaksi niistä tillittää minua suoraan, eivätkä ensin edes pakoon lähteneet. Avasin oven ja toinen sitten vilisti ulos ja toinen myös joka oli erittäin paksu(ettei vaan poikasia tulossa) Paksumpi kääntyi takaisin ennenkuin ehdin sulkea oven.  Vilkaisi minua vaan ylväästi ja lyllersi tallin poikki kaapin taaksen piiloon:D Olisin voinut kyllä sen listiä mutta en vaan raaskinut *virn* Jollain ne täytyy kuitenkin yrittää pois, tehdään kait loukku missä säilyy elävänä ja sitten viedään ulos. En halua sellaista hiirennakkia vai mikä sen onkaan :S