Taas on kerran lapset lähetetty kouluun ja kohta tulevat jo syömäänkin. Itse olen koko aamupäivän maalannut.  Innostuin maalamaan paria vanhaa sänkyä, siirrän ne sitten lapsille ja teen niistä entisistä sängyistä heille sohvan. Kun kuulemma sohva täytyy olla Silmänisku Sänkyjen rungot olivat vaan niin ikävän värisiä että ennen maalausta niitä ei viitsi huoneisiin siirtää.  Yksi sänky maalattuna jo, punaiseksi.  Ette varmaan arvaa kenen huoneeseen :))

Kivahan se on alkaa tekemään jotain konkreettistakin joskus, kun tuntuu että päivät menee ohitse ja en saa mitään aikaiseksi. Peukuttakaa nyt kaikki ettei innostus lopahda kertaheitolla.

Viikonlopun olimme kotosalla vaan, lapsia ei kiinnostanut laskettelu niin minä katsoin sitten molempina päivinä Alppihiihtoa telkasta. Kuntoilua sekin :)

Kamera on kaputt, ei voi mitään. Nyt mietitään kannattaako sitä edes korjata.  Pieni toivo tässä siis olisi , jos vaikka saisin ihan uuden kamerankin. Tämä viikko on vaan niin kiirusta miehellä ainakin, ettei varmaan päästä kauppoihin tai voinhan minä mennä katselemaan, mutten kyllä uskalla ostaa kameraa ilman että on joku tukena , kaupassahan myyvät muuten minulle ihan mitä vaan ;)

Otan hyviä vinkkejä kameroista vastaan Nauru

Onneksi näitä kuvia on tullut näpsittyä urakalla, ettei tarvitse postausta ilman kuvia laittaa:)