Sain pojaltani eilen tunnustuksen:) Hän kun aina valittaa äidin saksankielen aksentista ;D Ja minähän siis yritähän kovasti vääntää murretta enkä mitään "Hochdeutschia"  Kuulin muuten joku aika sitten että saksankieli on tullut vasta tämän sveitsin saksanmurteen jälkeen :)

Nyt hän sitten sanoi, ettei haittaa vaikka kuulostaa "komisch" saahan siitä kuitenkin selvää ja sinä äiti näytätkin ihan sveitsiläiseltä naiselta :O  Hihhiii, en tiedä miten tähän suhtautua, kehuksi se oli selvästi tarkoitettu.  Mutta itse en tiedä haluanko näyttää sveitsiläiseltä ;) 

Muuten on arki vienyt mennessään, minulla on enempi kiirusta kuin lasten ollessa kotosalla. On niin kiva pyyhältää jonnekkin ihan vapaasti, kun tietää ettei kukaan kotona odottele(paitsi ne tekemättömät kotityöt)  Tiedän kyllä että tämä on alkuhuumaa vaan taas ja kohta nökötän kotosalla päivät pitkät. Mutta en kyllä valita, en edes tiedä mitä on pitkästyminen.

Lapsilla on koulu alkanut mukavasti, ei vielä ole ollut mitään valitusta asian suhteen. Ja onhan sentään jo toinen viikko menossa;) Läksytkin tehdään reippaasti ilman patisteluja, siihen voi joskus tulla muutosta jos vanhat merkit pitää paikkansa. Tosin meillä on kyllä sääntönä ettei sitten pelejä sun muita juttuja oteta esiin ennenkuin hommat on tehty. Se on kyllä ollut hyvä painostuskeino vai porkkanako se on,kuulostaa ainakin paremmalta kuin painostus :)

Tytön synttärit lähestyy, perjantaiksi pitää vääntää kakkua.  En ole mikään leipuri, mutta pakko mikä pakko.   Ja taas sanoa anoppi, ettei se mitään haittaa miltä näyttää , pääasia että maistuu :D:D  Eikös sekin ole kohteliaisuus ?? Ja kun ei ole vielä kuvaa kakusta laitan nämä sen sijaan:)

1857331.jpg

Hiljainen on kotitie.

1857342.jpg

Ettei vaan totuus unohtuisi ;) Talvea vuodelta 2006. Viime vuonna ei näin paljon lunta tähän edes tullutkaan.