2002970.jpg

Lunta on melko varmasti tiedossa kun Kanttoonin miehet käyvät laittamassa musta/keltaiset keppinsä tien varteen.  Tänä aamuna ne siellä olivat ja ensi yönä onkin Meteon mukaan luvassa lunta tähän meillekkin asti. Vielä oli vähän hämärää kun talsin takaisin kotiin aamulenkiltä, lapset laittoivat eka kerran talvisemmat takit päällensä.

Mielenkiintoista on että monet täällä jo iät ajat asuneet ottavat hirveitä paineita tuosta lumen tulosta, eihän se mitään auta. Tulee se kumminkin joka vuosi ennemmin tai myöhemmin. Me ei vielä olla vaihdettu talvirenkaita, ehkä viikonloppuna jos siltä näyttää. Mutta voi olla että sää taas lämpenee niin ei niitäkään tarvitse, periaatteessa nastarenkaat saisi laittaa vasta 1.11., mutta monet joitten on ihan pakko autoa käyttää laittavat ne varmasti jo nyt.

Minun olisi varmaan tänään pelastettava punajuuret kasvimaalta etteivät jää lumen alle. Siellä ne vaan säilyyvät paremmin:) Purjon ja sellerin jätän, purjo ei ainakaan pienistä lumista välitä. Selleristä en tiedä, mutta testataan sekin nyt;)

Eilen oli tyttären kitaratunti loman jälkeen, ihan yhden kerran harjoitteli koko loman aikana ;) No poika ei ole ollut yhtään ahkerampi, hänellä on tänään rumputunnit. No luultavasti muistaa vielä miten palikoita pidetään kädessä, muusta en tiedä. Mutta opettaja "Jackson" kyllä varmasti huomauttaa jos huomauttamista on:)

Muuten tänään ihan normijuttuja, kauppaan, kirjastoon tiputtamaan parit videot ja kirjat, tilaamaan pojalle reppu paikallisesta kirjakaupasta. Kataloogi oli kotona ja oli nopsasti valittu reppu:) Musta samanmoinen kuin siskollaan sisiliskon kuvalla varustettuna. Repulle tulee hintaa n 91 euroa. Entinen laatikkoreppu(maksoi n 145 euroa, onneksi kummitäti maksoi;)) alkaa käydä ahtaaksi jo nyt. Johan sillä on jo neljättä vuotta mentykkin, ihan ehjä siistin näköinen reppu edelleen kyllä.  Reppujen hinnat varmaan tuntuu isoilta tai en tiedä mitä Suomessa reput edes maksaa. Mutta näissä on yleensä ainakin 3 v takuu olemassa. Voi olla että säästetään lasten ekat reput ,vintille luultavammin niitten tie käy.