2007947.jpg

2007945.jpg

Kuvissa Nukkuva Ritari-vuori, kaukaa ja läheltä. Huomaatteko kun selvästi siinä makaa kiviritari syvässä unessa ;) Vuori näkyy myös meidän keittiönikkunasta.

Olen ollut tämän viikon tosi väsynyt, en tiedä johtuuko taas tästä rytmin muutoksesta. Koulut alkoivat ja tuli kello peliin niin heti tahtoo tulla stressiä joka hommasta. Ollaan suhattu sinne tänne koko viikko, viimeinen kyyditys oli tänään aamupäivällä , nyt onkin sitten enää iltapäiväajelu kauppaan kunhan lapset menevät kouluun . Koolla on koulua klo 15 ja Deellä 16 asti. Taidan samalla mennä metsästämään niitä verhonipsuja jostakin kauempaa(kyllä minulla on jännä elämä;))

Tyttönen on selvästi tsempannut koulunkäynnissä , alku oli aika takkuamista uuden opettajan kera. Opettajalla on ihan eri tyyli opettaa ja monella vei aikaa ennenkuin pääsi rytmiin mukaan. Toivottavasti nyt sitten sujuu eteenpäin paremmin. Tytön luokka on yhdistetty 5-6 .Viime vuodelta tytöllä on erittäin hyvä todistus, mutta veikkaan että numerot tippuvat tänä vuonna , melkoisella varmuudella. Opettaja on tiukempi arvostelussa, kuulemma. Tänään kuitenkin Dee toi kutosen  Saksan kokeesta ( täällä asteikko on 1-6).

Pojan koulun aloitus onkin ollut taas parempi mitä odotettiin edes, hänelläkin vaihtui opettaja. Tasaiseen tahtiin on tippunut hyviä numeroita,  matikka välillä tuottaa päänvaivaa. Mutta sekin vaan ajoittain, sitten taas sujuu paremmin. Koolle tuli myös uutena italia, mutta tähän asti se on mennyt hienosti:)

Toivottelen kaikille Hyvää Viikonloppua !