Ilohyppyjä ollaan hypitty kun yöllä vihdoin viimein tuli vettä.  Lisää saisi kyllä tulla ja taitaa olla tulossakin. Samoin ilmat viilenee huomattavasti.  Keskiviikkona täällä oli + 28 ja tänään + 13 astetta.

Ulkona on todella ihana syksyn tuoksu, onhan sitä odotettukkin.  Lunta on luvattu lauantainyönä 1200 metriin, ei siis ihan meille mutta melki :)

Lasten loma alkaa nähtävästi sateisissa ja viileissä merkeissä, mutta voidaanhan me olla sisällä tai mennä uimahalliin uimaan.  Itse kyllä ajattelin nauttia aamukävelyistä sateessa ihan rauhassa kun ei ole kiirusta mihinkään suuntaan.

Poika tuli keskiviikkona koulussa huonovointiseksi ja hain hänet kotiin. Mitään oksenteluja ei ole ollut vaan kovaa kuumetta , vähän kurkkukipua ei muuta ainakaan vielä.  

Eilen illalla myöhään hän houraili kuumeessa, huusi äitiä..äiskää ja eikä hänellä ollut mitään tietoa missä oli :(  Hän reagoi aina kuumeeseen noin, onneksi sitä ei ole kovin usein ollut.  Parit litimärät paidat vaihdettiin yöllä, sitten lopulta rauhoittui.

(klik klak)

Tämän aamun tunnelmia , otettu roikkumalla olohuoneen ikkunasta.  Varovaista totuttelua viileämpään ilmaan.

(klik klak)

Puunlehdet ovat värjänneet mukavasti katonkin