Aika kuluu kuin siivillä, nyt jo toinen adventti ja sitten kohta onkin jo joulu :)

Lasten lahjat on ostettu tai pojan on vielä postissa matkalla, mutta kuitenkin. Anopille ja miehen kummipojalle varmaan täytyy vielä jotain hankkia, ja ehkä myös kummipojan sisaruksille. En tiedä vielä lahjotaanko me miehen kanssa toisiamme ;) YLeensä kyllä päätetään ettei mitään lahjoja ja sitten kuitenkin jotakin tulee hankittua :)

Eilen seurasimme metsäkauriitten makoilemista olkkarin ikkunasta, äiti ja kaksoset olivat ihan tässä lähellä lepäämässä. Pienet ovat syntyneetkin tässä talon alapuolella olevassa suojaisassa rotkossa tai miksi sitä voisi sanoa en tiedä. Maanviljelijä jo siirsikin pikkuiset pois niittokoneen alta kesällä, heinien sisään pakkasi(ettei ihmishaju tarttuisi) ja vein takaisin sinne alas. Olivat ihan tuohon tien viereen peltoon tulleet makoilemaan, olivat vielä niin pieniä etteivät edes karkuun lähteneet. Nyt ovat jo aika ison näköisiä.

2125556.jpg

Olkkarin ikkunasta kuvattuna

Lunta tuli eilen illalla ja tänäänkin vielä lisää. Nyt on taivas ihan pilvessä edelleen.

2125553.jpg

Lumi roikkuu uhkaavasti, osa tuli eilen jo alas kun oli lämpöasteita ja aurinkokin vähän näyttäytyi. Nyt on varmasti jäässä ja kovaa jos päähän sattuu osumaan. Pellollehan tuo tippuu sitten kun tippuu, toivotaan ettei mikään eläin osu alle ainakaan.

2125551.jpg

Kissan askeleet kyllä käy juuri tallin suuntaan.

HYVÄÄ TOISTA ADVENTTIA KAIKILLE !