Pakollinen säätiedoitus ensin ;) Se 15 + asteen voitte unohtaa, se on siirretty huomiselle. Meillä tuli eilenkin vielä lunta ja tänään aamulla satoi vettä. Lasten sporttipäivä siirtyy ja siirtyy, tänään EHKÄ menevät luistelemaan iltapäivällä, ensi viikon tiistaina sitten mäkeen näillä näkymin.

Lapsia saatellessani bussille otin muutamia kuvia.. taivasta kun ei näy niin kuvasin muuta

Kivimuuri on tehty pienen pienistä kivistä, hyvin pysyivät kiinni..testasin

Tässä pienemmässä kuvassa näkyy paremmin miten pieniä ne kivet ovat

           Sekakokoiset kivet ovat taas viereisen vanhan tallin muurista

Nämä ovat vieressä pellossa, jossa myös siis kasvaa puitakin,  rinteen jyrkkyys ei näy kuvassa hyvin.  Onneksi puut ovat kivien edessä..ja taitavat kivet olla kyllä osin maan allakin ainakin osa.

Sentäs vähän vihertää, ovatko nuo sitten jotain urpuja ? Teki niin mieli mennä ottamaan lähikuvaa, mutta rinne oli niin jyrkkä ja köyttä ei ollut mukana niin jätin homman...

                 Lamppuja matkan varrella ja kaksi alinta ovat  omia.

   Missä se aamuruoka viipyy... nämä ovat puolivillejä maatalon kissoja.

                            

Otin lampusta kuvaa ja yksi kissa täälläkin kurkkii :) Talipallo odottaa lintuja, talonpuolikas on tytön tekemä.

Ja sitten parhaimpaan... eilen posti toi minulle tällaisia

Kiitos MARI ! Tehtiin ystäväni kanssa suklaavaihtarit, lähetin hänelle myös täältä herkkuja. Tulli oli avannut  paketinkin, mutta hampaanjälkiä ei suklaassa näkynyt ;))  Varoituksena sanon ettei kannata ahmaista salmiakkisuklaata kerralla koko levyä, siitä tulee huono olo :P Tuttifrutti ja  Dumle meni lasten miehen suihin, Sininen levy odottaa kriisipäivää ;)