2128844.jpg

2128845.jpg

2128846.jpg

Lunta tuli taas lisää lauantaina ja vielä eilen aamupäivälläkin. Onneksi on masiina jolla ne saa helposti pois, oma tienpätkä on sen verran pitkä että lapioiden siinä menisi aikaa ja selkä ;)

Aamulla tänään oli - 9 ja tuuleekin vähän. Tosi kylmältä tuntui kun kävelin lasten kanssa bussille. Tyttö pääsi vihdoinkin kouluun, oli kyllä todella rankka ja pitkä mahatauti. Yleensä kun lapset ovat siitä selvinneet päivässä ja harvoin onneksi meille on tullutkaan noita tauteja. Itsellä alkaa pikkuhiljaa nuha hellittää. Että eiköhän tämä tästä.

Kaikenlaista tekemistä riittäisi, kun saisi puhtia jostakin. Olen ollut jonkun aikaa tosi väsynyt, tehnyt kuitenkin pakolliset hommat . Eilen sitten kyllä "kilahdin" miehelle niin pikkujutusta ettei tosikaan*hävetyshymiö*, olin vaan niiiiin poikki. Mies passitti minut iltapäivänokosille ja sanoi lapsillekkin että pitää olla hiljaa kun äiti lepää ;)  Pitäisi vaan muistaa vähän hellittää kun siltä tuntuu, eikä paahtaa täysillä niin kauan että on ihan liian  katki ja poikki !  Vanhuus ei tule yksin :P

Täytyy lähteä kylille vähän ostoksille, lauantaina saatiin auton rengaskin korjautettua. Toivottavasti se nyt sitten pitää eikä ala uudestaan vuotamaan.  Harmittelin kovasti kun tai jos  olin sen siihen kiveen ajaa hujauttanut, mutta mies lohdutteli että se on yhtä hyvin voinut olla hänkin ;) Ihana mies !!