Mikähän taas on kun niin väsyttää, tympii.. vaikka vähän on jo parempi mieli kun tulin aamulla ja parit haasteet/tunnustukset oli näkyvissä :)

Onkohan se tämä sää mikä saa niin matalapainetta aikaiseksi, lämmintä kyllä on ollut yli 10 plussaa mutta aurinkoa ei ole täysillä näkynyt kuin lauantaina, nytki aurinko yrittää puskea pilvien läpi kovasti, mutta pilvet mokomat ovat liian paksuja. Huomenna tulee kuulemma taas luntakin.

Kiirustakin on ollut olevinaan, mutta eilen kävin kampaajallakin siitä nautin aina, minusta on ihana kun joku pesee hiuksia ja hieroo päänahkaa. Päästäkin tuli ihan ok, siitä en vaan tykkää kun niin hirveästi föönaavat siellä vaikka kuinka sanon ettei tarviis. No saahan hiukset kotona sitten lätättyä vähän normimpaan kuosiin ;) ja leikkaus kuitenkin on hyvä. En halua näyttää liian "frouvalta" hah !

  

Ei viikkoakaan väliä ja muutos on tällainen, vihertää jo :)

                          

  

Tässä olisin kaivannut taas sitä pitkää putkea , kun hirvet jäivät ihan poseeraamaan, tiesivät varmaan että mitään kunnon kuvaa saa otettua!

Kamalan synkän ja mustan näköistä kun lumet ovat taas poissa tältä meidän puolelta kylää. Minusta kaikista ikävin aika on juuri nyt kun ei vihreää vielä paljon näy.