Erittäin omaperäinen otsikko Nauru

Tänään aamusta oli - 7 astetta pakkasta, ihana ilma. Kirkas taivas ja lunta todella kivasti taas. Kahden päivän lumisade teki tehtävänsä, nyt kauhulla odotan luvattua vesisadettaYllättynyt  Tänään kuitenkin aurinkoa tiedossa , nautitaan siitä . Toivon todella ettei sade osu huomenna  tähän meidän kohtaan, mutta sää kun vaihtelee niin hirveästi kaikki on mahdollista.

Eilinen meni hujauksessa, minulla oli kampaaja heti aamusta sitten kyläilin yhden kaverin luona ja poika koulun jälkeen rumputunnille. Kotona olimme sitten vasta ennen 13.00.

Illalla tyttö kertoi että maanantaina iltapäivällä heillä WWF:n ihmisiä koulussa ja harmitteli kun hänellä on juuri silloin se hammasortopediaika. Soitin tänä aamuna ja peruin sen ajan, sain heti keskiviikolle uuden.

Vasta kun olin luurin lyönyt kiinni, tuli mieleeni että se on WEF:n alkamispäivä linkki jos kiinnostaa , junalla on mentävä varmaan Davosiin en halua autontarkistuskontrolliin matkalla. WEF on jokavuotinen juttu täällä ja se aiheuttaa hirvittävät turvatoimet jokapuolella, sähkölaitos on taas ympäröity piikkilankarullilla ym ym. ja siellä pihalla seisoo panssarivaunu.  Kaupoille ja hotelleillehan se tietysti tuo rahaa. Armeija on meidän kylällä myös valmiudessa, markkinapaikka on suljettu suurelta osin. Hyvä että saa parkkipaikan jos aikoo kaupassa käydä. Niin ja varmaan on otettava joku henkkarikin mukaan keskiviikkona, kaiken varalta.

3.12.08 otettu kuva ja nytkin tänä aamuna samalla lailla roikkuu jääpuikot keinuista :)

Tässä on vierekkäin kaksi taloa jotka ei minusta kuulu "joukkoon" Vasemman puoleinen on aika uusi talo kahdessa kerroksessa pelkkää ikkunaa ja betonia. Sai hakea kauan lupaa ennenkuin onnistuivat talon rakentamaan.

Tässä meidän yläpuolella on monta vanhaa taloa ja kuulemma se alue on suojeltu, sinne ei voi mitä tahansa rakentaa. Sieltä juuri puretaan yksi vanha mutta tilalle pitää tehdä samantyylinen talo. Halusivat pyöryhirsitaloa mutta sekään ei mennyt läpi. Hirsi pitää olla neliskanttista niinkuin kaikki muutkin talot siinä ympärillä. Hienoa !!!