myös täällä kotosalla.  Eilen aamulla tyttö jo lähti 2 päivää kestävälle luokkaretkelleen. Palaa illalla 18.10 junalla.  Illalla oli tosi hiljaista kun pojalla ei ollut kinastelukaveria :)  Toivon että retki on ollut antoisa, eilen sääkin suosi mutta tänään on tullut koko maassa sadetta enempi ja vähempi- Tänään ovatkin kyllä Winterhurissa   Teknoramassa, niin voivat olla sisätiloissa suurimman osan päivää.

Pojan vein aamulla myös asemalle, lähtivät Luzerniin Verkehrhausiin, tulevat vasta 19.10 takaisin.

Miehen vein myös aamulla kylälle ja hän lähti omalle "luokkaretkelleen" ampumafestareille ;)  tänne, tulee huomenna vasta kotiin.

Siis ainoastaan äiti on taas ilman retkeään  ;D  Olen kyllä nauttinut tästäkin päivästä ihan kotosalla, en ollut yhtään shoppailutuulellakaan vaikka olisi mahdollista ollut viettää koko päivä kaupungissakin. Nukuin pitkät päikkäritkin ruoan jälkeen. Se on parasta tällä ikää ;)

Se juhannusaattokin tänään, me ei olla kyllä vuosiin vietetty juhannusta. Joskus nuorena tuli rymyttyä tarpeeksi ja muutenkin juhannuksesta ei ole aina niin mukavia muistoja. Niimpä pidämme sen näin tavallisena viikonloppuna vaan.

1245414190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitan nyt kuitenkin meidän oman koivun tähän näytille. Käyköön se sitten siitä juhannuskoivusta vaikka. 6 vuotta sitten istutimme pienen taimen ja näin isoksi on jo kasvanut. Siitä on tehty yksi vastakin  saunaan tänä keväänä.

Hyvää Juhannusta sitä viettäville !