2031369.jpg

Löysin jopa yhden kuvan kirkosta, otettu joskus elokuulla.

Täällä suurin osa ihmisistä pyhittää lepopäivän ihan niin kuin oikeasti, ei mitään hommia silloin. Ei pyykinpesua, siivousta, puitten hakkaamista ym yms. Se on myös perhepäivä, silloin ei vierailla "vierailla" ihmisillä, sukulaisissa kylläkin.  Itse me ollaan useimmiten kotosalla loikoilemassa, se sopii minulle ihan hyvin;)

Tänään meidän sunnuntai poikkesi muista siinä että menimme kirkkoon. Tänään oli perhekirkko ja yhteinen viereisen kylän kanssa. Kylillä on sama pappi :) Yleensä kirkkoaika vaihtelee, toisessa 9.15 ja toisessa kylässä 10.30.

Kirkossa oli ohjelmaa, 4 luokkalaiset esittivät pantomiinin. Pastori luki ja lapset esittivät sitä:) Lopussa laittoivat vielä tanssiksi Intialaisen musiikin tahdissa. Toisen kylän lapset lauloivat parit laulut. Mitään pitkää saarnaa ei ollut. Kolehdin rahat menevät Intiaan. Zürichistä oli nainen pitämässä esitelmää mihin rahat käytetään.

Kirkon jälkeen oli tarjolla ruokaa(keittoa) ja kahvia  ja kakkua. Niitä sai ostaa pienellä rahalla, säästyin siis ruoan tekemistä tänään:)

Ihmisiä oli tosi paljon sekä kirkossa että syömässä. En tiedä kuinka täynnä tai tyhjä kirkko on normisunnuntaina.

Täytyykin mennä ottamaan pyykit koneesta, unohdin ne aamupäivällä sinne:)