ja Ripaska  ja kuumeItku

Keskiviikon ja torstain välisen yön istuin vessanpytyllä halaten ämpäriä. Täydellinen tyhjennys.  Rankka dietti en suosittele. Eilisen päivän makasin kuumeessa, jalkoja särki ihan kuin olisin kävellyt sata kilometriä.

Vein aamulla lapset autolla bussille, eilisen olivatkin kotona kun kummankin opettajat olivat kipeinä.  Eilen en jaksanut edes ruokaa tehdä, lapset tekivät sitten itse voileipiä päivällä ja iskä sitten kokkasi kun tuli kotiinHymy Minulle tulee harvoin kuumetta ja sitten kun tulee olen ihan poikki.

Nytkin on vähän hutera olo ja tuntuu kuume taas nousevan, menempä siis pehkuihin taas.

ANNE Silmänisku, siis kameraa ei ole haettu vieläOtsan rypistys Ensi viikkoon taitaa mennä sekin homma.

Mukavaa viikonloppua ihan kaikille !

 

LISÄYSTÄ  sunnuntaina 16.09

Elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaan, 5 tunnin päikkärit tänään teki poikaa.  Viime yö oli vähän huono kun poikakin oli kovassa kuumeessa edelleen ja otin hänet viereeni. No olisihan hän varmaan isänkin kanssa voinut nukkua, mutta kun olen sen verran hössö huolehtija etten olisi kuitenkaan itse saanut nukuttua niin näin oli parempi vaikka rauhaton yö olikin.

Ruoka ei edelleen oikein maistu, kiloja pudonnut mutta ei hätää tulevat VARMASTI takaisin ;)

Poika jää vielä varmaan pariksi päiväksi kotiin että ripaska on varmasti ohi ja että hän on edes pystynyt kertaalleen kunnolla syömään. Opelle täytyykin tänään muistaa soittaa. Selvästi poika on paremmassa kunnossa kuitenkin, äänestä päätellen ;))

Mutta onhan vaan rankka tauti !