2056344.jpg

2056345.jpg

Vettä on tullut paljon yöllä, meillä piha täyttyy heti lätäköistä. Hiekkapihan etuja ;)ja muutaman kuopan, jotka tulevat aina esiin vaikka kuinka niitä peitellään välillä.  Lapsillehan nuo ovat olleet ilona jo monena vuonna. Vein lapset autolla bussille kun vettä todella tuli kaatamalla niin ja itseä vähän laiskotti lähteä kävelemään:)

Eilinen meni että hujahti. Innostuin vaihtamaan verhoja ja laittelin kynttiläjuttuja jokapuolelle. Innostus vaan on taas kadonnut ja vielä riittäisi tekemistä vaikka kuinka. Tässä nyt sitten odottelen sitä inspiraatiota ;)

Huomenna on National Töchtertag  ja meidän Dee menee isän kanssa töihin, aikainen lähtö aamulla mutta tyttö on innoissaan:)  Miehen työpaikalle saa mennä myös pojat, että ensi vuonna sitten voi kumpainenkin mennä jos haluavat. 5. luokasta alkaen saa osallistua tähän, ja onhan tuo varmasti kivempaa kuin koululuokassa istuminen;) Tärkeänä eilen tutkitiin omaa nimiplakaattia joka täytyy laittaa kaulaan töihin mennessä :)

Tänään on rumputunti pojalla ja sitten kummallakin odotettu iltapäivävapaa. Ja nyt menoksi, pyykkivuori huutaa jo selättäjäänsä *huoh* inhoan silittimästi ja siirrän sitä koko ajan eteenpäin *virn*