1998032.jpg

Nyt on taas alkanut arki meilläkin, mies meni töihin ja lapset kouluun. Ja minä tässä kulutan tuolia taas:) Hommia olisi kyllä vaikka mitä mutta eiköhän niitä ehdi myös tänään tehdä. Aamulla kävelimme koulubussille, lähdimme 7.10 ja oli aivan pimeää- parissa viikossa ovat aamut pimentyneet. Lapset lähtivät kyllä ihan reippaana kouluun, aamulla oli pojan herättäminen kyllä vaikeaa.  Aamut ovat hänelle aina vaikeita, tyttö taas pomppaa heti ylös:)

Eilinen päivä oli upea, ihan T-paita keli :O, uskomatonta.  Kävimme miehen kanssa parin tunnin kävelyllä, lapset eivät jaksaneet lähteä ;)  Oli tosi ihanaa ja syksyn tuoksua ilmassa, puun lehtiä oli jokapuolella. Kävelylenkillä kyllä tuli niin paljon tuttuja vastaan, ettei ehtinyt mitenkään rasittua kun tuli koko ajan pysähdyksiä:)

Täällä kyllä kaivetaan joka puolella, v 2012 tulevan tunnelin takia on hirveästi hommaa kun pitää vesiputkia uusia , tehdä uusia teitä rakennushomman takia. Yhtä mylläämistä joka paikassa:/ Meidän oma tiekin varmaan menee kohta poikki hetkeksi kun pitää joku vesiputki uusia. Toivottavasti vaan ilmoittavat etukäteen, en kyllä jaksa siihen uskoa;) Tuskin se kuitenkaan on päivää pidempään poikki.

LISÄYS PUOLEN PÄIVÄN JÄLKEEN *murrr*

No ei alkanut pojan päivä hyvin kun jäi bussista heti ekana päivänä, nyt ei ollut kyllä kyseessä vaatteitten hidas pukeminen jumpan jälkeen. Vaan heillä oli ollut joku matikan päässälaskutesti joka ei ollut mennyt ihan putkeen;) Niin 7 oppilasta oli jäänyt sitten lisäoppiin, asia ei sinällään huono mutta kun meidän poika ja eräs toinenkin oppilas kulkee bussilla ruokikselle, seuraava bussi tulee vasta joskus 12.15 jos silloinkaan ihan syödäkkin pitiäisi ehtiä ennenkuin taas talsitaan bussille. Vähän ahdisti taas tämä juttu, helppohan niitten on mennä kotiin jotka koulun vieressä asuvat.  No minä sitten suhasin koululle kun tyttö tuli yksin kotiin. Ei tarvinnut odottaa onneksi kuin hetki niin jo tulivat, olisivat sitten saaneet lopulta odottaa sitä bussia ainakin kolme varttia *pah*  Jopa helpotti :)  Niin ja ei auta mitään valittaa, näin se vaan toimii ;)