2060693.jpg

2060691.jpg

Kylmän tuntua... tuonne ei vähään aikaan edes aurinko paista.. lumet pysyvät hyvin

2060689.jpg

3 vanhaa varista ....

2060684.jpg

Kuvat otin eilen, nyt tällä hetkellä on niin kova sumu ettei montaa metriä eteenpäin näe. Metsään oli siis jo lumi satanut, mutta meille vastapäätä ei vieläkään .

Eilen Dee oli sitten sitten siellä isän työpaikalla, aamuherätys klo 5.30 ;) Mutta reippaana kyllä nousi ylös, oli intoa täynnä.  Vein heidät asemalle kun oli tosi kamala sateinen sää, pääsi neiti niin vähän helpommalla ;) Oli tykännyt kovasti olla siellä töissä, enempi tykkäsi korjaushommista kuin toimistotöistä ;) Mutta kuulemma noin yhdistettynä oli kivaa vaihtelua kuitenkin.  Velipoika oli mustis kun hän ei päässyt :( 

Tasapuolisuuden vuoksi laitan myös pojan harrastusvälineen, hän eilen kysyi miksi hänen rumpujensa kuvaa ei ole täällä vaan vain Deen kitaran;)

2061331.jpg

Rumpusettiin kuuluu myös pieni pyöreä pyörivä tuoli, on tuolla takana piilossa.

Vielä lisäyksenä, että tänään on koululla 1-4 luokilla Schweizer Erzählnacht.  Lapset yöpyvät koululla, ne jotka haluavat. KLo 19 täytyy olla koululla ja 20.45 on ilta loppu niiltä jotka haluavat kotiin yöksi, toiset noudetaan sitten lauantaina 8.30 aamupalan jälkeen.  Teemana Vesiaiheiset tarinat, lapset lukevat siellä, heille luetaan ja ottavat myös yhden oman kirjan mukaansa. Nukkuvat makuupusseissa luokkien lattialla, ilo on taattu. Ja tänne poika pääsee , mutta tyttö ei. Päivä on siis pelastettu ;))