Lomamme loppuosan pari yötä olimme Hyvinkäällä pojallani.  Sunnuntaina lähdimme kohti Helsinkiä ja Vuosaaren satamaa.

On se vaan niin kaunista

Kiva paikka mökille vai onko jopa pysyvä asumus en tiedä

Aina on tarkistettava että pelastusvene tulee mukana

Laivamatka sujui mukavasti, tuuli oli kyllä navakampaa kuin Suomeen tullessa. Vähän siis keikutteli ja en saanut yötä oikein kunnolla nukuttua kun piti kuunnella merta ja välillä vähän kurkkia ikkunastakin. Onneksi muilla oli paremmat unenlahjat:)

Sinisyyttä sisätiloissakin

Maanantai-iltana 20.7. alkoi Lyypekki lähestyä. Pieni willa !

Lyypekin satamaa

Olimme klo 20 satamassa ja ulosmeno sujuikin joutuisasti. Laiva ei ollut läheskään täynnä niinkuin tullessa oli ollut.

Meidät yllätti tietysti sade matkalla ja menimmekin lopulta yöpymään samaan Gasthausiin kuin tullessakin. Oli niin sopivan ajomatkan päässä ja pimeää alkoi jo tulla muutenkin.  Ei ole kivaa ajella sateessa ja pimeässä.

Aamiaisen otimme klo 7 ja heti sen jälkeen kohti kotia.  Lapset alkoivat jo siinä vaiheessa olemaan aika kypsiä matkustamiseen, ja kyselyä kuinka pitkä matka vielä kuulimme useaan otteeseen matkan aikana.

Ja tässä sitten olemme jo aika lähellä kotia.  Ehdimme hyvin käydä vielä kaupassakin matkalla. Olimme 16 jälkeen jo kotona.

Tuolla vuorien välissä on koti

Niinkuin huomaatte lomareissun lähetessä loppua ei sanojakaan enää löydy niin paljoa kuin alkumatkasta :)

Matkamme oli onnistunut kaikin puolin, kiva oli tulla kotiinkin kyllä.  Pientä haikeutta kyllä oli niin minulla kuin miehelläkin, seuraavaa Suomen matkaa jo suunnitellaan kovasti.

3 viikkoa vielä jäi lomaa lapsille olla kotonakin ennen koulujen alkamista.  Ensi kesänä heillä onkin 8 viikkoa lomaa.  Harmillista että miehellä ei niin paljoa, paitsi jos vaikka ottaisi omaa lomaa ;) Sekin on harkinnassa, mutta toteutuuko se on taas ihan eri asia.