1993016.jpg

Kuva on talon edestä, kyllä siinä just just voi pyörällä ajella.1992987.jpg     

Talon edestä myös, auringonottopaikka;)

 1993005.jpg

Ulko-ovelle portaat, Mitsa-kissakin on näköjään päässyt kuvaan.

1992990.jpg

Pieni tasamaapläntti tässäkin. Samoin ylhäällä on tilaa keinutella.

1992996.jpg

Ja lisää portaita, niitä on joka suuntaan meillä. Polvivaivaiselle juuri sopivaa;)

Tästä saa vähän kuvaa mimmosella pläntillä asustellaan. Ei paljon jalkapalloa viitsi pelata, koripalloteline meillä on talon toisella puolella. Välillä siinäkin oli verkko ettei pallo mene aina alas kylille;) Muutaman kerran kyllä palloa on haettu.

Kuvat ovat 4 vuoden takaa, uusia kuvia en voinut ottaa kun mies vei kameran juuri mennessään:) Vähän synkkiä kevätloskaisia kuvia.

Talon takana on parin metrin tasamaa, sitten jo rinnettä. Sieltä on vähän kurja aina lehtiä haravoida, samoin ruoho leikata. Leikkaaminen täytyykin tehdä viikatteella, se on muitten hommia en osaa moista välinettä käyttää.

Tuli mieleeni kun olimme täällä lomailemassa lasten ollessa jotain 3-4 vanhoja ja he keksivät että kivet pyörii kivasti rinnettä alas. Serkkupoika oli myös mukana ja sen jälkeen olikin isillä hommaa mennä hakemaan ne kivet lasten kanssa tuolta alhaalta menevältä pikkutieltä. Onneksi ei kukaan osunut kohdalle. Miehen veli on kuulemma joskus auton renkaan laittanut alas pyörimään, siellä rikkoutui myös aitaakin matkalla. Onni oli myöskin ettei kukaan ollut tullut renkaan tielle !

Täällä on tänään taas upea aurinkoinen ilma, yöllä oli ollut jo pakkasta taasen.