Olkoon tämä vaikka tulevan äitienpäivän kukkanen ...

Pitkästa aikaa viime viikolla olin kameran kanssa kävelyllä.  Kevät on jo täällä pitkällä vaikka nyt on taas kylmä jakso menossa ja vettä on saatu sekä luntakin kerran tällä viikolla.
Silti on pellot vihreinä , täynnä voikukkia ja muitakin kukkasia. Kohta varmaan saa ensimmäisen kerran jo tehdä heinää on se niin pitkäksi kasvanut. Lehmät ovat jo meidän talon vierellä pellolla olleet pari viikkoa yötä päivää.

Muuten elo on sitä samaa, sairaudet ovat nyt tällä erää menneitä *kopkop*   Odotellaan kovasti kesälomaa, 7 viikkoa taitaa sinne olla nyt.

Itse lähden kesäkuun alussa Suomeen, yksin :) Menen kummityttöni ylppärijuhliin. Vajaan viikon olen reissussa ja tietysti jo mietin miten muut pärjää täällä ilman minua ; )  Sitten ei olekkaan kuin 3 viikkoa yhteiseen lomaan, olemme 4 viikkoa Suomessa. Menemme lentäen tällä kertaa niin säästyy aikaa Suomessa oloon enemmän.

Täällä on aloitettu kylän ohittavan tunnelin teko, meiltä kylälle pääsy on nyt hankalampaa tietöitten takia. Aina on odoteltava, kohta uusi tie  valmistuu niin sekin homma helpottuu.

Muutamat kuvat viime viikolta...

Kirsikkapuut kukkivat, 2 meidän latoa tai navettaa alhaalta kylältä kuvattuna.

Junatunneli

Hyvää kevättä ja kesänodotusta kaikille :)

Kiitos Elsille , sain sinulta vähän potkua tehdä täälläkin jotain :)