Varmaan siellä Suomessa, meillä ei ole koko päivänä näkynyt valon pilkahdustakaan.  Eilenkin oli vähän sateista, mutta silti vähän aurinkokin näyttäytyi.  Ja on kylmä , vaan + 7 astetta. Hirveitä lämpötilan muutoksia, en ala.

1240922271_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                        Plääh !!!

1240922463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sentään pelargoniat kukkivat parvekkeella. Nostin ne kyllä vähän suojaan kun on niin kylmää ja yöllä voi tulla pakkastakin.  Vuorilla on erittäin suuri lumivyörynvaara nyt ja eteläsveitsissä tulee vettä kaatamalla. Siellä varmaan tulvii kohta.

Eilen olimme ostoskeskuksessa vähän shoppailemassa, itselle piti ostaa jotakin vaatetta. Mutta en tietenkään löytänyt mitään.  Tytölle ostin pari paitaa ja housut. Poika ei halunnut mitään kun oli kuulemma ihan hölmön näköisiä paitoja :S *huoh*   Menen itse uudelleen joku päivä ja yksin ;)

Sikaflunssasta puhutaan joka tuutissa, yksi epäily on täälläkin ja potilas on eristettynä sairaalaan. Oli kyllä tullut Meksikosta että voihan ollakkin tuota flunssaa. Yritän olla panikoimatta ;)

Täällä sellainen paketteja tuova firma kuin DPD, postin kilpailija lähinnä. Kaksi kertaa on tullut miehelle paketti tuon firman tuomana , mutta ei koskaan perille asti. Taas tänään soitti *missä te asutte kun en löydä*, syynä on vaan se ettei varmaan uskalla ajaa pakettiautolla tuota meidän "kärrytietä "  Sanoin että voi jättää paketin johonkin rautatieaseman vieressä olevaan liikkeeseen ja kampaamoon jätti tällä kertaa. Edelliskerralla ravintolaan:) Mies ottaa kun tulee töistä junalla.

Voisinhan tietysti vaatia että se on tuotava perille. Mutta olen lepsu ;) Käyhän se näinkin.