1832626.jpg

Ekasta koulupäivästä on jo puolet mennyt, lapset jo syöneet ruokansa ja ennen yhtä taas bussille. Tänään onkin kummallakin klo 16 asti koulua.

Aamu alkoi aika sutjakkaasti, poika oli vähän väsynyt(muuten nousee kyllä klo 6  :)) . Jännitystä oli kyllä ilmassa ja se sai aikaan pientä nahinaa lasten kesken kuinkas muutenkaan.

Mies lähti jo 7.30 koululle autolla, minä seurasin jalkaisin ja lapset bussilla. Koulu alkoi tänään 8.30, muuten alkaakin jo 7.40 joka aamu.  Eiväthän he nyt voineet  äidin kanssa koululle kävellä  ISOT lapset;) Tyttö meni viidennelle ja poika neljännelle. Huoh miten aika kuluu.

Koululla oli yhteinen kokoontuminen ja opettajat esiteltiin niin ala-kuin yläasteeltakin. Kiva oli nähdä taas kylän muitakin mammoja pitkästä aikaa. Voitte kuvitella mitä kalkatus siellä kävi ;)

Kiirusta riittää, menen iltapäivällä yhden kaverini luo läpikäymään kesän juorut :) Toisaalta on ihana päästä päiväjärjestykseen, mutta toisaalta olisi sitä lomaakin vielä viettänyt lasten kanssa. Lapset kyllä ovat tosi innoissaan kouluun menosta, näkivät taas kavereitansa. Opettajatkin ovat kuulemma ihan OK :)