Muutaman päivän auringottomuus alkaa jo tuntua päässä asti. Minä tarvitsen vaan sitä valoa että jaksaisin paremmin.

Aamulla oli jopa - 10 astetta vaikka eilen oli illalla vielä plussan puolella. Täällähän sateli 3 päivää hiljalleen lunta taas, vähän oli ehtinyt se suuri lumi jo sulaakkin, koska viime viikon loppupuolella oli pari aurinkoista päivääkin.

Meidän oma tie on kamalassa kunnossa, jäätä , sohjoa , lunta vuoronperään. Mies vielä eilen aurasi tien illalla myöhään kun oli kylmempää, kone ei oikein tykkää suojalumesta.

Viime perjantainahan minä ajoin auton ulkopenkkaan , nippinappi pysyin tiellä. Tässä meidän omalla kaposella siis.  En ajanut edes kovaa, mutta auton perä vaan vippasi ja sitten olin siellä penkassa. Alkuun en kertonut edes miehelle ja anopillekkaan, tosin anoppi oli tietysti nähnyt sen jäljen tuossa penkassa ja oli ihan shokissa siitä !!  Mutta eihän siinä käynyt mitään, itse en edes ehtinyt pelästyä. No onhan siitä alasuuntaan aika pudotus, mutta silti.

Tänään on taas rumputunnille viemistä, iltapäivä vapaa lapsilla. Tyttö sai eilen koulukuvansakin otin koko sarjan, yksi mustavalkokuva, neljä pienempää kuvaa ja yksi isompi värikuva + yhteiskuva 33,- frangia siis jotain 22-23 euroa.  Poika ei vielä ollut saanut kuviaan.