Kerro jostain hurjasta kokemuksestasi.Jokaisella meillä on varmaan ollut jonkinlainen hurja mieleenjäävä kokemus.Joskus ne palautuvat mieleen; ne voivat olla joko hauskoja hurjuuksia tai sitten vakavia sellaisia, mutta niissä on jotain,mikä on jäänyt mieleen enemmän kuin joku toinen kokemus."

Sain tämän meemin Susalta.

Mietin koko eilisen illan että onko minulle sattunut mitään hurjaa... yksi juttu tuli sitten mieleeni kun oli tuossa 17 vuoden kieppeillä

Silloinhan oli tapana liftailla paikasta paikkaan, eikä pelottanut tietysti yhtään .. kunnes

Olin yhden kaverini kanssa kaupungilla ja meni niin myöhään että bussit ja junat olivat jo menneet. Luotimme kovasti että varmasti joku tuttu löytyy jonka kyydissä pääsemme kotiin. Asuin silloin siskopuoleni luona ja kaverin asui siinä naapurissa, jossain Perähikiällä ;)

Yö oli jo pitkällä eikä kyytiä sitten löytynytkään. Päätimme sitten mennä peukalopystyssä seisomaan tien viereen ja kauaa ei tarvinnut odottaa kun eräs mies pysähtyi autollaan siihen.. näytti ihan kiltiltä ;) mutta oli aika isokokoinen jörrikkä ja vähän mietitytti ensin ottaa kyytiä vastaan.

Mutta lopulta sitten menimme kyytiin ja lähti meitä viemään kotia kohti,  matkalla hän sitten alkoi puhumaan kaikkea "outoa" ja sanoi lopulta että vaatii kyllä myös maksun kyydistäYllättynyt  Siinä olimme sitten kaverin kanssa jo paniikissa, mies ajeli edelleen sinne suuntaan mihin olimme sanoneet menevämme. Hän kaiveli jo etumustaankin ja näytteli "vehjettäänkin".

Olimme jo aika liki siellä missä asuimme ja minä pyysin sitten että hän pysäyttäisi siihen bussipysäkille kun oli niiiin kamala pissahätä ja samoin kaverilla tietysti. Mies pysäytti auton , ihme kyllä ja käski olemaan nopeita ja sitten tultava heti autoon.  Kyykimme auton takana "muka pissalla" ja lähdimme siitä sitten juoksemaan henkemme hädässä erästä taloa kohti. Pikkutien vieressä oli syvä oja ja menimme sinne makuulle. Silloin vasta kuulimme kiroamista ja auton oven käyvän, auto kääntyi takaisinpäin ja pelkäsimme että auton valokiila löytää meidät sieltä ojasta. Ikinä en ole ollut niin latuskana kuin silloin.  Mutta auto jatkoi matkaa tulosuuntaan *helpotuksen huokaus"

Makasimme siellä ojassa pitkään kun pelkäsimme että mies tulee takaisin, vasta aamun valjetessa uskallettiin nousta ojasta ja talsimme muutamat kilometrit kotiin todella rivakasti.

Voitte arvata etten enää sen jälkeen ole liftaillut kenenkään kyytiin .

Annan tämän haasteen eteenpäin ...  Ninnille, Elsille ja Eevalle