2023167.jpg

Eilen se alkoi pikkuhiljaa satelemaan lunta, tosi vähän kyllä tuskin maa peittyi vielä illalla.  Käväisin eilen Partylite(kynttiläkutsuilla) kälyni luona, menin että sai mahdollisiman monta vierasta siitä tulee kait jotain bonusta sitten emännälle. Tilasinkin tietysti jotakin vaikka ei pitänyt ;) Menin kävellen alas kirjastoon ja sieltä takaisin tullessa kälylle, lähdin jo ennen kuutta pois. Siis ennenkuin pimeä yllättää. Tosin sitten sainkin kyydin isolla Jeepillä, voi sellainen olisi hyvä talviauto täällä(haaveileetaas;))

2023168.jpg

Sitten illalla kun Dee kävi nukkumaan ,tarkistettiin taas ne raudat ja voi pihaus sentään, yksi niistä metallijutuista oli irronnut hampaasta :/ , edestä alhaalta. Arvatkaa vaan kuka taas hermoili sen takia, aamullakin piti jo klo 5 herätä miettimään milloin soitan sinne hammasortopedille. Itsellä kun oli klo 8 se kampaaja, autoa ei käytössä(ihan oma vika kun sanoin etten tarvii autoa, mies olisi jo eilen muuten vaihtanut ne renkaat), tosin en tiennyt silloin tuota hammasjuttua. Talsin aamulla sitten lumisateessa alas kylälle päin, oli muuten aika liukasta ihan jalkaisinkin. Ajattelin mennä postiautolla, mutta samalla tulikin yksi tuttu mies ja kyseli olenko kylälle menossa;) No joo hällä oli kyllä vaimokin kyydissä:D:D  Sitten taas talsin kampaamokeikan jälkeen kotiin, soitto Davosiin pikaisesti. Ja ONNENPÄIVÄT sain ajan vasta ensi viikon torstaille. Kiire loppui siihen :)

Niin meillä on lapsilla vapaata tänään kun opettajat ovat Bernissä jossakin, en muista missä. Kun tulin takaisin oli pihalla odottamassa..2023169.jpg

Lapset olivat  olleet jo ulkonakin, ensimmäinen lumi  on vaan niin kivaa edelleen. Saisi kyllä olla enempi. Meiltä n 20 kilsan päässä, siellä missä mies käy töissä oli jo aamulla ollut 20 cm lunta, ja koko ajan on satanut lisää. Meillä on nyt tauko siinä hommassa. 2023170.jpg

Huom ! tuon keskimmäisen nenä ;)

2023248.jpg

Ja uudelleen ulkona, on varmaan kerätty talon takaa kaikki lumet että tuo iso lumiukko on saatu aikaiseksi ;)

Meillä muuten aurinkokin vähän näyttäytyi ja heti lumet alenivat jonkin verran, en usko että paljoa yli 10 cm tuli tällä kertaa. 

Ja äsken tuli taas kaksi litimärkää lasta sisälle:) Mutta posket olivat ainakin punaisina, kivaa oli ollut sehän on pääasia. Nyt eivät olleet edes laskeneet mäkeä tuolla "syvässä" lumessa, niinkuin joskus ovat tehneet ja tulleet sitten ihan kuraisina sisälle. Silloin yritän aina muistaa, että onhan se pesukone olemassa;)

Eilen oli taas lumi yllättänyt autoilijat ja paljon kolareita taas oli tullut :/