1812450.jpg

Meillä kasvaa tallin reunustalla karhunvattuja pilvin pimein.  Niinkuin kuvastä näkyy, ne valmistuu tosi eri aikaan. Melki päivittäin saa niitä keräillä etteivät tule ylikypsiksi.  Nämä ovat sitä erittäin piikikästä laatua, on olemassa toistakin piikittömämpää mutta niissä marjat eivät ole niin makeita. Siis mieluummin piikkejä ja herkullisiä marjoja, viis muutamista raappamista mitä saa niitä poimiessa. Me syödään nämä yleensä Birchermüslin joukossa tai ihan pelkältään.  Ekana vuonna tein jopa hilloakin, mutta meillä ei oikein hillo leivän päällä ole saanut suosiota. Ollaan enempi juustoleivän kannalla kaikki.                                             

Meillä Birchermüsli sisältää, kaurahiutaleita, maitoa, jogurttia ja erilaisia hedelmiä ja marjoja, joskus laitan myös valmista müslisekoitetta joukkoon. Ja on hyvää:))

 

Niin ja lapset ovat vielä innolla tehneet kotiläksytkin jopa hyvin tärkeän tuntuisina;) Odotan kuinka kauan tätä vaihetta kestää:) Jopa instruharkat ovat lähteneet käyntiin tosi hyvin. Mikäs tämän mukavampaa:)